Alege un sponsor

miercuri, 5 noiembrie 2008

Accident Recea Mures: Un autoturism in care se aflau patru tineri a ajuns sub un TIR, in Mures

Patru tineri din judetul Mures si-au vazut, aseara, moartea cu ochii. Mandru de masina nou cumparata, un tanar de 20 de ani si-a invitat prietenii la plimbare, sa le arate ce pot caii de sub capota.

Soferul abia isi cumparase masina. Si-a luat prietenii si a iesit pe drumul european, sa vada de ce e in stare achizitia.

Cu muzica data la maxim, tanarul de la volan a apasat cat a putut pe acceleratie. In dreptul localitatii Recea, in fata i-a aparut un TIR care tocmai iesea dintr-o benzinarie fara sa se asigure. Baiatul n-a mai putut face nimic ca sa evite impactul.

Masina s-a facut praf, iar cei patru, o fata si trei baieti cu varste intre 20 si 25 de ani, au fost scosi cu mare greutate de echipajul de la descarcerare.

Niciunul dintre cei patru tineri din autoturism nu a scapat nevatamat. Toti au traumatisme toracice, iar soferul, care este in starea cea mai grava, s-a ales si cu multiple fracturi la un picior. Atat el, cat si pasagerul aflat pe scaunul din dreapta au fost operati, iar medicii spun ca sunt acum in afara oricarui pericol.

Singura fata din masina a scapat cel mai usor si va fi prima externata.

Politistii continua ancheta pentru a lamuri cauzele producerii accidentului. De vina este, se pare, soferul TIR-ului, care a iesit pe sosea fara sa se asigure. El s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si risca pana la 5 ani de inchisoare.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag