Alege un sponsor

joi, 4 decembrie 2008

Accident Bihor: autorurism spulberat de rapidul Budapesta-Brasov. 3 oameni au murit


O veste sfisietoare, asta a primit sambata noapte o femeie din Bihor, la cateva ore dupa ce a adus pe lume primul ei copil.

Barbatul si mama acesteia au murit intr-o masina care a ramas intepenita la o trecere de cale ferata. Se intorceau de la Maternitate, unde l-au vazut pe bebelus. Si ei, si soferul au murit pe loc. Autoturismul s-a imprastiat 300 de metri de-a lungul sinelor.

S-au scurs clipe ingrozitoare pentru mecanicul rapidului Budapesta - Brasov. Omul a vazut cum in fata trenului pe care il manevra si care mergea cu peste 80 de kilometri pe ora, rasare o masina mica. Autoturismul s-a oprit in fata locomotivei. Barbatul a actionat frana si a tras disperat semnale de avertisment, inutil insa.

Impactul a fost devastator. Masina in care se aflau trei oameni a fost sfasiata intre tampoanele locomotivei si calea ferata. Cand au ajuns politistii, medicii si pompierii au trait cu senzatia ca sunt in locul unei explozii. Niciunul nu ramasese intreg.

Tanarul in varsta de 23 de ani din autoturism se intorsese de doua zile din Franta, unde lucra in constructii. Politistii incearca sa afle acum daca soferul in varsta de 55 de ani, s-a pierdut cand a vazut trenul sau daca motorul masinii s-a oprit brusc.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag