Alege un sponsor

miercuri, 10 decembrie 2008

Evitare taxa auto

Vom cumpara masini noi, cu motoare de capacitate mica sau ne vom inghesui, precum somalezii, in mijloacele de transport in comun, alaturandu-ne fortat trend-ului eco.

In oricare dintre situatii un lucru e cert: masura guvernului ne lasa un gust amar.

Sa presupunem ca...

... nu vom mai cumpara masini vechi

Acest lucru ar atrage un set de efecte nedorite de cetateni. Poate cel mai important: vom fi datori vanduti bancilor. Asta, desigur, daca vom fi declarati eligibili pentru credite.

...vom cumpara masini vechi, dar le vom inmatricula in “vecini”

Pentru ca masinile second-hand sunt extrem de profitabile pentru toate buzunarele, romanii - cei mai inventivi oameni din lume - au venit cu o idee pe masura: inmatricularea in tarile invecinate.

...vom apela la productia proprie

Daca vom opta pentru masinile productie proprie, atunci... o facem pe pielea noastra. Daca e sa ne luam dupa cei mai multi, asta ar insemna....adio confort si calitate deprinse de la modelele "nascute" peste hotare si trecute de varsta majoratului

... sau la transportul in comun

Daca niciuna dintre variante nu va multumeste, ramane in picioare vesnicul transport in comun. Desi metroul a devenit imaginea in oglinda a unei cutii cu sardele, e la mare cautare.

Poate si pentru ca, spre deosebire de tramvai, autobuz sau troleibuz, n-are a face cu lumea de deasupra. Cu haosul, adica.

Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag