Alege un sponsor

vineri, 5 decembrie 2008

Accident Capusu Mare:Doi tineri si-au pierdut viata intr-un groaznic accident rutier


Cei doi au murit pe loc si un al treilea a fost grav ranit, cand masina in care se aflau a intrat pe contrasens si s-a izbit puternic de un camion.
Baiatul care conducea avea doar 22 de ani. Impactul i-a fost fatal atat lui, cat si prietenului sau de pe scaunul din dreapta. Doar cel care statea in spate a scapat, insa se zbate si acum intre viata si moarte la spital.

Pompierii s-au chinuit jumatate de ora sa scoata trupurile tinerilor din masina distrusa.

Cadavrele celor doi tineri au fost duse la Institutul de medicina legala din Cluj si urmeaza sa se stabileasca daca soferul consumase sau nu bauturi alcoolice inainte sa urce la volan. Unii martori spun ca tanarul conducea cu viteza mare.

Soferul camionului inmatriculat in Hunedoara spune ca se apropia de localitatea clujeana Capusu Mare, cand dintr-o data a vazut un autoturism venind cu viteza din fata. A incercat sa franeze, insa nu a mai putut evita impactul. Masina a fost atat de grav avariata, incat echipajul de la descarcerare a avut nevoie de o jumatate de o ora ca sa scoata trupurile tinerilor.

Politistii spun ca acestia nu purtau centura de siguranta, iar puterea motorului si lipsa de experienta le-au fost fatale. Din pricina accidentului, traficul pe DN1 a fost blocat atat spre Cluj, cat si spre Huedin timp de trei ore.

Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag