Alege un sponsor

luni, 22 decembrie 2008

Accident Predeal BMW: masina cazuta pe calea ferata

Soferul masinii cazute pe calea ferata, langa Predeal, a fost retinut


UPDATE: Cursa nebuna la Predeal! Un sofer inconstient, care avea in masina sapte prieteni, a trecut duminica dimineata peste un pod, a rupt firele electrice si a aterizat pe liniile de cale ferata.
Doua fete au murit pe loc, iar ceilalti pasageri au fost raniti. Soferul, un tanar de 28 de ani, a fugit fara sa se uite in urma la amicii lui aflati in stare grava. Cand s-a predat, a aflat ca politistii il acuza de ucidere din culpa, dar si de distrugerea retelei electrice.

In momentul in care au ajuns echipele de la descarcerare si ambulanta, zona arata ca s-a dat un razboi. Tinerii fusesera aruncati din masina, pe sinele de cale ferata. Au urmat momente cumplite. De locul accidentului se apropia un tren.

Cele doua fete, de 22 si 24 de ani, nu au mai putut fi salvate. Murisera pe loc. Una dintre ele era din Targoviste. Voia sa se casatoreasca anul viitor, spun prietenii.

Masina in care erau inghesuiti in total opt tineri venea de la partia din Predeal spre statiune si a derapat la intrarea pe pod, spun martorii. A zburat cativa metri, pana a cazut pe calea ferata. Putea fi si mai rau, spun echipele de interventie. Caderea autoturismului de teren a fost amortizata de liniile de inalta tensiune, pe care, intr-un final, le-a rupt.

Soferul, un tanar de 28 de ani din Focsani, a fugit imediat. Politistii l-au cautat toata ziua. Dupa aproape opt ore a venit la spitalul din Brasov, unde prietenii lui erau internati. Trei in stare grava, iar alti doi mai usor. Acolo a fost retinut de politisti.

Dupa accident, cinci trenuri au fost blocate intre Bucuresti si Brasov. Au avut intarzieri de pana la cinci ore.

Surse din cadrul anchetei spun ca in masina au fost gasite mai multe carduri de credit false si politistii il suspecteaza ca ar face parte dintr-o retea de falsificatori de carduri. Tanarul de 28 de ani din Focsani abia se intorsese din Londra.


Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag