Alege un sponsor

sâmbătă, 6 decembrie 2008

Accident Prejmer Brasov, Albota, Pitesti-Slatina,

Doi barbati din Brasov au platit cu viata o depasire neregulamentara si au bagat in spital un alt tanar care conducea regulamentar.

Soferul vinovat care mai avea inca o persoana in masina a intrat intr-o depasire periculoasa si n-a mai avut timp sa revina pe banda de mers. A izbit frontal o duba in care se afla doar soferul. Conducatorul dubei a incercat sa evite impactul insa n-a reusit si s-a rasturnat cu microbuzul in sant.

Echipajele SMURD si pompierii au intervenit imediat pentru salvarea victimelor. L-au gasit in viata pe soferul dubei si l-au scos din masina distrusa. Medicii s-au chinuit sa-l resusciteze pe conducatorul auto care a provocat accidentul, dar nu au reusit. In ciuda eforturilor doctorilor si pasagerul din masina lui a murit.

Accident si pe DN 1 la 25 de kilometri de Sibiu, soldat cu ranirea a trei oameni. O masina in care se aflau doi cetateni bulgari a lovit un tir, cand soferul a incercat sa schimbe banda de mers, fara sa se asigure insa. Automobilul a fost proiectat apoi pe contrasens, unde a fost izbit de un alt vehicul. Cei doi bulgari si soferul celuilalt autoturism au fost spitalizati.

Pe drumul national 65, Pitesti - Slatina, in localitatea Albota, soferul unei masini care circula spre Slatina a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in afara carosabilului si s-a oprit la numai un metru de un cap de pod din beton. Cele cinci persoane aflate in automobil au fost ranite, dar sunt in afara oricarui pericol.

Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag