Alege un sponsor

luni, 24 noiembrie 2008

Accident Mioveni, Arges: Tanara in coma de gradul 6 dupa un grav accident de circulatie in Arges!


O fata de 19 ani este in coma de gradul 6 in urma unui accident petrecut, sambata noapte la Mioveni, in Arges. Doua masini s-au izbit violent pe un bulevard din centrul orasului si au ricosat in alte patru, parcate in apropiere.
In afara tinerei care a fost adusa la Bucuresti cu un elicopter SMURD, alti cinci tineri au fost raniti.
In continuare pune probleme traumatismul toracic, pentru ca inca sangereaza pe tubul de dren si s-ar putea sa se intervina cat de curand pentru oprirea sangerarii la nivelul plamanului.
Florentina Letinceanu, medic UPU Spitalul Bagdasar

Dupa ce a fost operata la plamani si abdomen de medicii din Pitesti, tanara a fost transportata de urgenta la Spitalul Bagdasar Arseni din capitala.

In plus, fata are si un traumatism cranian grav. Calatorea cu alti trei tineri, printre care si logodnicul ei, care se afla la volan.

Cei care au intrat in depasire fara sa se asigure sunt extrem de speriati iar soferul autoturismului vinovat de producerea accidentului a declarat ca nu a consumat bauturi alcoolice. Politistii spun, insa, ca in urma testului cu aparatul etilotest a reiesit un rezultat de 0,34 mg la litru in aerul expirat.

Politistii au deschis o ancheta.

Neatentia ucide. Teribilismul ucide. Indiferenta ucide!
Sursa

Accident Praid Sovata: Trei oameni raniti dupa ce un microbuz s-a ciocnit de un autocar


Microbuzul in care se aflau cele trei persoane s-a ciocnit cu un autocar, pe DN13 A, intre localitatile Praid si Sovata.
Potrivit sefului Politiei Rutiere Harghita, comisarul Cezar Asandei, accidentul s-a produs in jurul orei 10.00, dupa ce microbuzul a derapat si a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un autocar in care nu se aflau calatori.

In urma impactului au fost raniti soferul si cei doi pasageri aflati in microbuz, care au fost preluati de ambulantele si transportati la Spitalul Judetean din Targu Mures.

Mai multe informatii despre acest accident pe www.mediafax.ro.
Sursa

duminică, 23 noiembrie 2008

Accident Buftea: Si-a ucis propria mama, pentru ca s-a urcat la volan fara carnet


Duminica neagra pentru un baiat din Buftea, care si-a omorat mama, dupa ce s-a urcat la volan fara permis si a gonit ca un nebun. Teribil este ca femeia, desi stia ca fiul ei face o prostie, s-a urcat langa el.
Masina s-a zdrobit de un copac, iar mama soferului s-a stins pe loc.

In urma cu cateva zile, baiatul in varsta de 20 de ani a picat examenul pentru carnet. Probabil, ca sa il incurajeze, mama s-a lasat pe mana lui si i-a incredintat masina. Au plecat in viteza spre localitatea Tamas.

Baiatul le-a spus politistilor ca a pierdut controlul masinii din cauza unei gropi din asfalt. Pentru omor din culpa, dar si pentru ca s-a urcat la volan fara permis, soferul poate sa faca sapte ani de inchisoare.
Sursa

10 Supercar-uri implicate în super-accidente


Excesul de putere implică şi multă responsabilitate. Însă atunci când aceasta este înlocuită de teribilism rezultatele pot fi contabilizate într-un Top 10 cu cele mai grave accidente cu supercaruri.

Am ordonat cele mai grave accidente petrecute cu maşini de sute de cai putere, într-un Top 10 şocant, în funcţie de viteza la care s-au petrecut nefericitele evenimente. Pagubele numără cu siguranţă câteva milioane bune de euro şi nu toţi şoferii implicaţi se mai pot lăuda cu întâmplările lor viteziste.

Sursa

miercuri, 19 noiembrie 2008

Accident Cluj Capusu Mare: Accident cu doi morti, provocat de un sofer incepator


L-a furat viteza! Un tanar care isi luase permisul abia de o luna si-a pierdut viata miercuri seara, intr-un accident cumplit, produs in judetul Cluj, la iesirea din localitatea Capusu Mare.
Tanarul de 23 de ani, care gonea spre Cluj cu mare viteza, nu si-a mai putut stapani masina intr-o curba periculoasa si a patruns pe contrasens. A intrat cu putere intr-un microbuz in care se aflau patru cetateni din Ungaria.

Tanarul a murit pe loc, la fel si unul dintre pasagerii autoturismului pe care l-a lovit.

Impactul a fost atat de puternic, incat partea din fata a masinii sale a fost smulsa si aruncata la cativa metri, intr-un sant. Ceilalti trei pasageri si soferul microbuzului au fost raniti.

Martorii au povestit ca tanarul care a provocat accidentul efectua depasiri neregulamentare, fara sa tina cont de semnele de circulatie si de celelalte masini.
Sursa

Motociclistii, carne de tun pe soselele Romaniei


262 de oameni au fost ucisi si alti 1600 raniti. S-a intamplat in Romania, si nu e vorba despre victimele unui atac terorist, ci despre cele rezultate din accidentele rutiere in care au fost implicati motociclisti.
Fie au alergat prea tare pe sosele, fie nu au fost zariti in timp util de soferi. Cert este ca au umplut si anul acesta spitalele sau, mai rau, cimitirele.

Mirela Eftimie are 31 de ani si numai doua puncte de sprijin in viata: calculatorul si scaunul cu rotile de care nu se dezlipeste de doi ani.Totul din cauza unui accident rutier petrecut in vara lui 2006, pe drumul spre mare.

Era pe motocicleta impreuna cu sotul ei. Au vrut sa depaseasca o masina, dar un sofer a intrat in depasire fara sa se asigure si i-a scos in afara partii carosabile pe cei doi.

Politistii spun ca numarul accidentelor in care sunt implicati motociclisti a crescut inspaimantator de la un an la altul. Cei implicati in accidente ajung la camerele de garda ale spitalelor.

Asa ca politistii de la Politia Capitalei, posturile Pro TV, Acasa, Pro Cinema, sport.ro si MTV, am pornit o campanie care aduce în fata telespectatorilor vedete de televiziune care vor atrage atentia asupra faptului ca oricine devine vulnerabil intr-un moment de neatentie.

Anul acesta, in Bucuresti au fost peste o mie de accidente de circulatie grave soldate cu 118 morti si 950 de raniti.
Sursa

sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Accident Huedin: Dubla tragedie in Huedin, doi medici au murit intr-un groaznic accident

Aflata la volan, o femeie a intrat intr-o depasire si s-a ciocnit frontal de o autoutilitara care circula regulamentar.

Medicii aflati in autoturism se indreptrau catre vama Bors, urmand a participa la un simpozion pe teme medicale in Ungaria.

In urma accidentului, ce-a de-a treia persoana aflata pe bancheta din spate a masinii, colega cu cei doi medici, a scapat cu viata si a fost transportata la spital in Cluj Napoca. Femeia este insa in stare de soc si nu isi mai aminteste nimic.

Cele doua victime erau medici la Spitalul de Psihiatrie din Targul Mures, iar pasagera din spate o tanara de 27 de ani, era colega de serviciu, medic rezident la acelasi spital. Soferita care a provocat tragedia ar fi implinit maine 34 de ani, in timp ce sotul sau avea 37 de ani.
Sursa

miercuri, 5 noiembrie 2008

Opt masini s-au ciocnit in apropiere de Constanta

Doi barbati au ajuns la spital si mai multe persoane au tras o sperietura sora cu moartea, dupa ce s-au trezit implicate in accidentul in lant.

Masinile implicate in accident circulau in coloana, pe drumul care leaga Constanta de Valu lui Traian. La un moment dat, soferul primului autoturism a franat brusc, iar cei care il urmau au facut acelasi lucru, mai putin conducatorul microbuzului, care nu a reusit sa franeze.

Impactul cu masina din fata lui a fost atat de violent, incat autoturismul a fost impins pur si simplu sub cel care circula in fata lui. Doua persoane din cele doua masini au fost ranite si duse la spital. Medicii spun ca ranile suferite nu le pun viata in pericol.

Accidentul s-a produs putin dupa ora 8.00, cand intre Constanta si Valu lui Traian, traficul este aglomerat.

Soferul microbuzului se va alege cu dosar penal, pentru vatamare corporala din culpa. In urma accidentului, circulatia pe DN3 Constanta - Valu lui Traian - Basarabi a fost blocata, mai bine de o ora.
Sursa

Accident Gaesti Dambovita: Fara scapare in fata mortii! Rezultatul: un bebelus mort si cinci raniti

Un bebelus de patru luni a murit luni seara si alti cinci oameni au fost grav raniti, intr-un un accident cumplit, produs in Dambovita.

Totul s-a intamplat din cauza unei carute nesemnalizate. Cel care o conducea, baut pe deasupra, a decis sa o intoarca la intamplare, in bezna. Un autoturism si o camioneta s-au izbit, dupa ce soferii au incercat sa-l evite pe carutas. Un bebelus de patru luni a murit, iar alte cinci persoane s-au ales cu rani.

Chinul soferului din autoturismul facut praf a durat mai bine de o ora. Era prins in masina si pompierii s-au luptat sa il elibereze. Pe baiatul lui, de numai patru luni, l-au scos in stare critica. A murit in bratele medicilor, la spital.

In masina mai erau mama copilului, in varsta de 16 ani, si o prietena de familie cu doi copii, de patru si sase ani.

Veneau dinspre Bucuresti si mergeau spre casa, in Gaesti. In apropiere de oras, soferul a vazut pe sensul opus o caruta care voia sa intoarca si a tras putin stanga de volan. I-a aparut in fata o camioneta, al carei sofer abia evitase impactul cu atelajul. Masinile s-au izbit frontal. Cele doua femei si copiii au ajuns la spital, cu maini, picioare si coaste fracturate. Rudele mai aveau putin si il linsau pe soferul camionetei, care a scapat teafar.

Tatal copilului mort a ajuns si el la spital, la Bucuresti, in stare grava. Carutasul este acum cercetat penal. Era baut cand a incercat sa faca stanga fara sa se asigure, spun politistii. Este cercetat pentru ucidere din culpa si ar putea primi pana la sapte ani de inchisoare. Soferul camionetei risca si el sa fie acuzat, pentru ca a intrat cu masina pe contrasens.
Sursa

Accident Bucuresti-Pitesti: Pieton spulberat de doua masini, pe autostrada Bucuresti-Pitesti

Fragmente din corpul lui au fost aruncate pe o distanta de aproape 200 de metri, iar anchetatorilor le-a fost imposibil sa ii recupereze tot cadavrul.

Nu se luminase de ziua, cand un apel la 112 anunta ca un barbat care mergea pe jos, pe autostrada, a fost lovit de doua masini. Primul care l-a aruncat in aer a fost un Matiz, al carui sofer a fost surprins sa-l vada sarind dintre glisierele metalice care despart sensurile de mers.

Cea de-a doua masina, aflata la cativa metri, l-a zdrobit pe pe pietonul imprudent. Bucati din trupul barbatului s-au imprastiat pe o distanta atat de mare, incat politistii nu i-au mai gasit o mana, un picior si capul.

Agentii firmei care asigura paza pe autostrada au spus ca in jurul orei 2.00, au vazut un barbat mergand pe autostrada si i-au cerut sa plece. Ei nu exclud ca barbatul lovit sa fie chiar cel pe care il intalnisera cu trei ore si jumatate inainte de accident.

Politistii incearca sa afle identitatea victimei pentru a-i anunta familia.
Sursa

Accident Bailesti Dolj: Anda Adam, calul si accidentul


Intr-o tara unde caii umbla liberi pe bulevardele din marile orase, nu e de mirare ca pe drumurile spre oraselul Bailesti, masina Andei Adam a fost lovita de un animal naravas.
Anda a scapat ca prin urechile acului. Daca ar fi facut vreo miscare gresita, s-ar fi trezit cu calul prin parbriz, direct in masina. Ce s-a intamplat insa?

Sambata seara, linistita, impreuna cu dansatorii din trupa, cantareata mergea spre Bailesti, un orasel din Dolj, unde era asteptata la un bal al bobocilor.

Pe strada a aparut insa... un cal.

"Masina care era inaintea mea l-a lovit in plin pe calul naravas. Am incercat sa evit coliziunea cu respectiva masina, dar, cand am intrat in depasire, calul a fost proiectat spre noi. Din fericire, a lovit doar oglinda din dreapta, cu copita. Ne-am speriat foarte tare", e povestea Andei.

Cantareata, saritoare, a vrut sa sune la 112, sa ajute bietul animal, dar acesta s-a facut nevazut. Anda a mers mai departe, a cantat sambata seara, dar a ramas cu o sperietura zdravana, pentru ca nu e primul accident in care e implicata. Anul trecut, ea s-a ranit serios, dupa ce masina in care era a intrat intr-un parapet, la Petrosani.
Sursa

Accident Recea Mures: Un autoturism in care se aflau patru tineri a ajuns sub un TIR, in Mures

Patru tineri din judetul Mures si-au vazut, aseara, moartea cu ochii. Mandru de masina nou cumparata, un tanar de 20 de ani si-a invitat prietenii la plimbare, sa le arate ce pot caii de sub capota.

Soferul abia isi cumparase masina. Si-a luat prietenii si a iesit pe drumul european, sa vada de ce e in stare achizitia.

Cu muzica data la maxim, tanarul de la volan a apasat cat a putut pe acceleratie. In dreptul localitatii Recea, in fata i-a aparut un TIR care tocmai iesea dintr-o benzinarie fara sa se asigure. Baiatul n-a mai putut face nimic ca sa evite impactul.

Masina s-a facut praf, iar cei patru, o fata si trei baieti cu varste intre 20 si 25 de ani, au fost scosi cu mare greutate de echipajul de la descarcerare.

Niciunul dintre cei patru tineri din autoturism nu a scapat nevatamat. Toti au traumatisme toracice, iar soferul, care este in starea cea mai grava, s-a ales si cu multiple fracturi la un picior. Atat el, cat si pasagerul aflat pe scaunul din dreapta au fost operati, iar medicii spun ca sunt acum in afara oricarui pericol.

Singura fata din masina a scapat cel mai usor si va fi prima externata.

Politistii continua ancheta pentru a lamuri cauzele producerii accidentului. De vina este, se pare, soferul TIR-ului, care a iesit pe sosea fara sa se asigure. El s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si risca pana la 5 ani de inchisoare.
Sursa

marți, 4 noiembrie 2008

Grav accident la Arad! Un tir a fost lovit in plin de un tren accelerat

Acceleratul Arad-Bucuresti a intrat cu 100 de kilometri pe ora, in remorca unui tir, blocat la trecerea peste calea ferata. Mecanicul locomotivei a ramas blocat intre fiare si a ajuns la spital cu mai multe fracturi la picioare.

Soferul tirului a scapat doar cu sperietura, la fel si pasagerii acceleratului. Trenul a intrat in remorca unui tir, blocat pe linia de cale ferata de pe soseaua de centura a Aradului.

Mecanicul a fost presat de bordul locomotivei si echipajul de la descarcerare a avut mult de furca pana sa-l scoata si sa-l duca la spital.

Soferul tirului, un cetatean slovac, spune ca a ramas blocat pe sine, din cauza unei cozi de masini formate in fata sa. A avut mare noroc ca trenul a lovit doar remorca.

Circulatia pe soseaua de centura a Aradului a fost blocata mai bine de doua ore, iar traficul a fost deviat prin municipiu si alte rute ocolitoare.
Sursa

sâmbătă, 1 noiembrie 2008

Accident Navodari: Imagini terifiante la Navodari, in urma unui accident rutier


Doi barbati au fost gasiti de echipele de la descarcerare stiviti in masina care s-a zdrobit de un autobuz.
Echipele de salvatori au fost nevoite sa taie masina ca sa ajunga la victime. Au inlemnit cand i-au vazut pe sofer si pe pasagerul din dreapta. Erau morti.

Tanarul de la volan avea 21 de ani si conducea doar de cateva zile. Nici el, nici colegul lui de serviciu, un englez in varsta de 57 de ani nu purtau centuri de siguranta.

Martorii spun ca soferul mergea cu viteza si a pierdut controlul volanului. Dupa ce s-a izbit de autobuz, masina a fost proiectata 20 de metri.

In autobuzul lovit se aflau trei calatori dar numai unul a fost ranit usor.
Sursa

Accident Tisita Vrancea: Trei tineri morţi într-un accident rutier, în Vrancea

Trei persoane au murit, aseară, în urma unui accident rutier petrecut în localitatea vrânceană Tişiţa.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 27 de ani, din comuna Țifeşti, se afla, aseară, la volanul autoturismului său, pe care îl conducea către localitatea Panciu. El era însoţit de alte două persoane, ambele din Țifeşti, de 22 şi, respectiv, 33 de ani. La un moment dat, din cauza vitezei excesive, tânărul şofer a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac de pe partea dreaptă a drumului.

Toţi cei trei aflaţi în maşină au decedat în urma impactului.
Sursa

Textad

Emag