Alege un sponsor

marți, 6 ianuarie 2009

Accident la Vaslui:Doi tineri si-au pierdut viata


Un accident infiorator a spulberat visurile unor tineri indragostiti din Vaslui. Se plimbau cu masina, cand au derapat pe o portiune cu polei si s-au infipt intr-un copac. Soferul, de 24 de ani, si iubita sa, de 23, au murit imediat.

O misiune tulburatoare pentru politistii veniti la locul accidentului. De la ei au aflat rudele tinerilor nenorocirea. Ironie a sortii, unul dintre prietenii celor doi, care trecea intamplator prin zona, a oprit sa vada ce s-a intampat si a descoperit ingrozit ca le cunostea bine pe victime....

Apropiatii spun ca probabil tinerii discutau dupa o cearta avuta in urma cu cateva seri. Plimbarea s-a transformat intr-o tragedie, dupa ce tanarul a uitat de polei si a mers cu viteza. Vitezometrul s-a blocat la 95 de kilometri pe ora.

Cei care i-au cunoscut pe cei doi sunt acum distrusi. Parintii fetei stiau doar ca ea a iesit la cumparaturi duminica seara.

Cei doi erau impreuna de aproape sase ani. Se iubeau inca din liceu, iar anul acesta se gandeau sa faca nunta. Chiar si masina in care au pierit o cumparasera impreuna.

Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag