Alege un sponsor

miercuri, 14 ianuarie 2009

Sofer filmat in timp ce gonea cu 245 km/h!

Pariu cu moartea! Doar asa putem numi inconstienta unui sofer care a apasat acceleratia pana cand acul vitezometrului a atins 245 de km/h. Pasagerul de pe locul din dreapta a filmat isprava si, foarte mandru, a postat imaginile pe Internet.

Imaginile arata un drum public cu patru benzi de circulatie si mai multe masini, pe langa care autoturismul condus nebuneste pe timp de noapte trece ca o naluca.

Martor la "vitejia" soferului a fost se pare un prieten, care a inregistrat totul cu un telefon mobil si a postat apoi imaginile pe internet. Politistii nu pot face nimic pana cand nu vor identifica masina.

Aceeasi incontienta si la un sofer din Hunedoara. Gonea cu peste 150 de km/h in localitate, cand a fost surprins de radarul politiei. Soferul de 26 de ani s-a ales cu o amenda si cu permisul suspendat 90 de zile.

La fel a patit-o un alt conducator auto, oprit in acelasi judet, dupa ce a depasit 120 de km/h. Si, vitezomani, atentie: actiunile politiei rutiere vor continua si in zilele urmatoare.

Un alt sofer s-a filmat in timp ce gonea cu peste 300 km/h!

Niciun comentariu:

Textad

Emag