Alege un sponsor

marți, 6 ianuarie 2009

Accident Arges: Carnagiu pe sosea! Viteza a secerat o intreaga familie in judetul Arges!

Prapad in Arges, unde doi soti si un copil de 14 ani s-au stins fulgerator dupa ce masina in care se aflau s-a infipt intr-un cap de pod si s-a rasturnat.

Soferul, un barbat de 56 de ani, sotia lui, de 51 de ani, si nepotul lor de 14 ani au murit pe loc. Fiul celor doi in varsta de 13 ani si doi prieteni au ajuns la spital, dar sunt in afara pericolului, spun medicii.

Veneau mult prea tare de la munte, spun politistii care au inteles repede ca soferul a apasat prea tare pe acceleratie. Accidentul a avut loc intr-o zona in care numai anul acesta agentii de la circulatie au suspendat aproape o mie de permise pentru viteza.

Tragedia s-a produs pe drumul dintre Pitesti si Slatina. Medicii au incercat sa faca o minune pentru cei trei tineri care au supravietuit impactului. La cativa metri de ei, un echipaj de la descarcerare incerca sa-i scoata din masina facuta praf pe ceilalti trei.

Cei sase se intorceau din vacanta, acasa in comuna Draganesti din Olt. Viteza insa, cred anchetatorii, a fost cauza tragediei.

Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag