Alege un sponsor

miercuri, 21 ianuarie 2009

Sarmizegetusa: Record de viteză pe şoselele in Hunedoara

Poliţia rutieră a demarat cercetările pentru a indetifica un şofer care a fost înregistrat aseară de aparatul radar, în localitatea hunedoreană Sarmizegetusa, cu 207 km pe oră.

Acesta este un nou record pentru anul în curs şi vine la doar o săptămână de când un alt şofer a fost prins în trafic că circula cu 153 de km pe oră, la Peştişu Mare.

„Aparatul radar a surprins un autoturism marca Mercedes înmatriculat în Italia care rula, în afara localităţii Sarmizegetusa cu viteza de 207 km/h, adică mai mult de 100 de km/h faţă de limita maximă de viteză admisă în acea zonă. Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea conducătorului auto, care riscă să se aleagă cu permisul de conducere suspendat pentru o perioadă de 90 de zile”, spune purtătorul de cuvânt al IJP Hunedoara, Bogdan Niţu.

Poliţiştii Serviciului Rutier Hunedoara spun că desfăşoară zilnic acţiuni de monitorizare a traficului rutier pe drumurile din judeţ, iar anul trecut au reţinut în vederea suspendării peste 550 de permise de conducere pentru depăşirea vitezei legale.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag