Alege un sponsor

miercuri, 14 ianuarie 2009

Accident Sibiu, Prahova:3 morti si 8 raniti - bilantul tragic al accidentelor de sambata noapte

Sfarsit cumplit pentru doi tineri care au murit zdrobiti pe o strada din Sibiu. Se aflau intr-o masina care a derapat intr-o curba periculoasa si a lovit violent un stalp.

Pasagerul din dreapta, un barbat de 31 de ani, si soferul, de 23 de ani, nu au avut nicio sansa.

Alertati, medicii de la ambulanta au intervenit imediat. I-au gasit pe cei doi tineri zacand in stare grava, in masina complet distrusa. In ciuda eforturilor lor, pasagerul a murit in drum spre spital, iar soferul cateva ore mai tarziu.

Unii martori spun insa ca soferul ar fi incercat sa evite o masina care venea din sensul celalalt si i-a aparut in fata, in curba periculoasa. Ar fi pierdut astfel controlul volanului si a ajuns cu automobilul in stalp. Cazul este cercetat de politisti.

Accident violent si la Cluj, unde patru oameni au ajuns la spital, dupa ce masina lor a fost lovita de un alt automobil care a trecut pe culoarea rosie a semaforului, intr-o intersectie din centrul orasului. Autoturismul lovit a fost proiectat in urma impactului pe scarile unei banci, la cativa centimetri de usa de la intrare.

Soferul vinovat a fost si el ranit usor. El risca dosar penal pentru vatamare corporala si suspendarea permisului pentru 90 de zile.

Un alt accident s-a produs si in Prahova, pe DN1. O masina de teren care venea dinpre Ploiesti a intrat pe contrasens si a lovit un automobil, pe care la proiectat intr-o curte.

Cei doi soferi au fost raniti in accident si au fost transportati la spital.

La Arad, un sofer a intrat intr-o depasire riscanta, desi avea vizibilitate redusa. Din sens opus venea insa o masina. S-au lovit frontal. Cel care s-a angajat in depasire a murit pe loc, iar alte doua persoane au fracturi.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag