Alege un sponsor

duminică, 16 august 2009

Accident Flămânzi Frumusica Botoşani:Doi morţi şi patru răniţi, după ce o maşină a intrat într-un grup de tineri

Doi adolescenţi şi-au pierdut viaţa, iar alţi trei sunt răniţi grav, în urma unui accident de circulaţie produs, duminică dimineaţă, la ieşirea din oraşul Flămânzi din judeţul Botoşani.
Victimele au vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, sunt din comuna Frumuşica, şi se întorceau în grup de la o discotecă organizată cu prilejul Zilelor oraşului Flămânzi. Ele au fost lovite în plin de un autoturism Ford Focus condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Impactul a fost foarte violent, un adolescent de 16 ani pătrunzând în habitaclul maşinii şi decedând pe loc. Un al doilea băiat, de 17 ani, a murit la spital, după ce a suferit leziuni puternice.

"Practic, în afară de băiatul care a intrat prin geamul din faţă în habitaclu, ceilalţi au fost împrăştiaţi pe acostament sau în şanţ", afirmă ofiţerul care s-a aflat la faţa locului.

Trei fete, toate de 15 ani, au ajuns la Spitalul Judeţean "Mavromati" în stare gravă, iar două dintre ele au fost transferate la o clinică din Iaşi.

Petru Mazăre,şoferul care a provocat accidentul a părăsit locul accidentului, fiind găsit de poliţişti după patru ore, având o alcoolemie de 0,66 mg alcool pur în aerul expirat.

Sursa

Un comentariu:

Anonim spunea...

doamne cata prostie in zielle noastre... a nenoricit atatea vieti si acum sigur umbla liber... m-am lamurit cu justitia din romania care nu prea exista...foarte trist...

Textad

Emag