Alege un sponsor

duminică, 23 august 2009

Accident moto Mioveni,Pitesti! Doi tineri au murit

UPDATE: Jale nesfarsita pentru familiile a doi tineri de 20 si 27 de ani din Arges, pe care parintii ii stiau plecati la plimbare cu motocicleta, dar i-au gasit morti pe o sosea.

O soferita a intrat in vehiculul lor, iar amandoi au fost aruncati cativa metri. Femeia le-ar fi aparut in fata fara sa se asigure, pe cand incerca sa intre intr-o benzinarie, spun martorii, ingroziti de ceea ce au vazut dupa impact.

La ghidonul motocicletei era un tanar de 20 de ani. Parintii lui au venit intr-un suflet cand au fost anuntati ca a avut un accident. Cand l-au vazut mort, pamantul parca le-a fugit de sub picioare. Plecase impreuna cu un amic de 27 de ani de acasa, cu gandul sa ajunga la prietena lui din Mioveni.

Femeia care conducea masina este cercetata penal pentru ucidere din culpa, spun politistii. Si ea si fiica ei de 9 ani au fost transportate la spital. Se simt bine, spun medicii.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Groaznic. am trecut si eu cu masina la cateva minute dupa accident...pacat.nu va mai cumparati motociclete.gresesc altii cu masinile si cei cu motocicletele platesc cel mai scump.

Anonim spunea...

Daca ei aveau 200Km/h cum sa-i vada ? Practic o ghiulea intra in tine ce poti sa faci?
Asta inseamna viteza, adrenalina pentru tineri.

Textad

Emag