Alege un sponsor

miercuri, 13 februarie 2008

Accident Râmnicu Sărat


Băiatul a pornit azi-noapte cu doi prieteni într-o plimbare în viteză prin Râmnicu Sărat. Maşina lor s-a izbit violent de un copac şi tânărul, aflat pe locul din dreapta, nu a supravieţuit.

Pompierii s-au chinuit aproape o oră să-i scoată din maşina făcută praf. Accidentul s-a produs la intrarea în oraşul Râmnicu Sărat, puţin după miezul nopţii.

Imediat după o curbă, maşina care venea dinspre Focşani, se pare cu mare viteză, a intrat în plin într-un copac retezat, folosit ca suport pentru un panou publicitar. În urma impactului, autoturismul s-a împrăştiat pe şosea.

Se pare că tânărul de 16 ani aflat pe locul din dreapta împrumutase maşina de la un prieten, dar, pentru că nu avea permis, şi-a rugat un prieten să conducă. Nu avea de unde să ştie că îl va duce spre moarte.
Sursa

Un comentariu:

Cristian T. spunea...

din cate am aflat, in momentul impactului kilometrajul arata 180 km/h... Peter, cel care a murit urma sa implineasca 18 ani... Unul din ceilalti doi (sofer sau pasager) a supravietuit, dar va ramane tot restul vietii intr-un scaun cu rotile datorita faptului ca i-au fost amputate picioarele... Cartierul Flamanda este in doliu... Dumnezeul sa il ierte! :|

Textad

Emag