Alege un sponsor

vineri, 29 februarie 2008

Accident Tulcea: S-au întrecut în cai putere şi au lovit patru maşini!


Doi tineri din Tulcea au ajuns pe mâinile poliţiştilor după ce s-au oprit cu maşinile în alte patru autoturisme, aflate într-o parcare. Mai mult, unul dintre şoferii vitezomani era şi băut.

Distracţie pentru unii, pagubă pentru alţi patru şoferi din Tulcea, care şi-au găsit maşinile lovite în parcare. În puterea nopţii, oamenii au fost nevoiţi să meargă la poliţie pentru explicaţii, pe care nici ei nu ştiau de unde să le scoată.

Poliţiştii i-au lămurit, în cele din urmă, că vinovaţi sunt doi tineri teribilişti. Pentru că aveau maşini puternice şi mai erau şi ameţiţi de băutură, s-au gândit să se ia la întrecere. Unul dintre ei a vrut să facă o întoarcere pe loc, dar l-a lovit tocmai prietenul său, care venea cu viteză din spate.

Maşina care venea din urmă a ricoşat apoi în autoturismele parcate. Acum, cei doi şoferi sunt cercetaţi penal, iar cel cu o alcoolemie de 0,18 la sută va rămâne şi fără carnet de conducere. Tinerii vor fi obligaţi să plătească şi reparaţiile celor patru maşini pe care le-au şifonat.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag