Alege un sponsor

duminică, 3 februarie 2008

Un taximetrist din Bucureşti şi trei prieteni de-ai săi erau atât de beţi încât nici măcar nu şi-au dat seama că au fost la un pas de moarte

Un taximetrist din Bucureşti şi trei prieteni de-ai săi erau atât de beţi încât nici măcar nu şi-au dat seama că au fost la un pas de moarte: au sărit cu maşina în şanţ şi s-au oprit într-un copac.

Norocul lor a fost că accidentul s-a produs lângă o unitate de pompieri, iar aceştia au sărit imediat în ajutor. Şi poliţiştilor de la serviciul rutier le-a luat ceva timp să afle din gura petrecăreţilor ce s-a întâmplat.

Nici şoferul şi nici pasagerii nu ştiu prin ce au trecut. Ajutat să iasă din maşină de pompieri, cel care a consu nu-şi dă seama nici măcar unde este. Poliţiştii îi află cu greu numele.

Un alt pasager a adormit în şanţ, iar pompierii l-au acoperit cu o pătură. Prietenul lui abia se ţine pe picioare. Şoferul nu ştie de ce îl doare tot corpul şi ce vor medicii de la el.

Doar al patrulea pasager, cel mai tânăr, se putea ţine pe picioare. Recunoaşte într-un final că a fost şi el în maşină. Ar da explicaţii, dar nu prea ştie ce să spună.

Toţi patru au fost duşi la spital pentru îngrijire. Şoferul a rămas fără permis şi, când s-a trezit din beţie, a aflat că şi-a făcut maşina praf. În plus, va trebui să le explice şi poliţiştilor de ce s-a urcat băut la volan.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag