Alege un sponsor

vineri, 15 februarie 2008

Tragedie rutieră Căpuşu Mare Cluj-Napoca! O familie spulberată


O întreagă familie a fost ucisă în urma unui accident cumplit: maşina condusă de un tânăr imprudent s-a izbit de un tir care venea din sens opus.

De vină ar fi fost chiar şoferul autoturismului, care a intrat într-o curbă cu acceleraţia la podea, deşi afară ningea puternic, iar pe şosea era polei. Maşina a derapat şi s-a ciocnit frontal cu un vehicul de pe sensul opus.

Înăuntru erau cinci persoane, printre care şi un bebeluş de numai câteva luni. Micuţul a pierit în urma impactului. La fel s-a întâmplat şi cu o tânără. Imediat, trei ambulanţe, o maşină de la descarcerare şi mai multe echipaje de poliţie au ajuns la locul accidentului.

Cei trei răniţi au fost duşi de urgenţă la spital. Erau mai mult şocaţi, susţin oamenii legii, care n-au reuşit să afle ce fel de rude sunt cu bebeluşul şi tânăra care au pierit în accident.

Drama i-a tulburat până şi pe specialiştii criminalişti. Nu este exclus ca, în urma accidentului, autorităţile să instaleze despărţitoare pe drumul din dreptul localităţii Căpuşu Mare.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag