Alege un sponsor

duminică, 3 februarie 2008

Accidente grave, Alba şi în Braşov pe Drumul National 11,Baba Novac


În Alba şi în Braşov, două familii au fost implicate în accidente extrem de grave. În primul dintre ele, un bărbat s-a hazardat într-o depăşire şi a izbit un alt autoturism.

Familia venea dinspre Cluj. Bărbatul aflat la volan nu s-a gândit nicio clipă la siguranta pasagerilor. A ajuns pe contrasens, în urma unei depăşiri în plină viteză şi a izbit o altă maşină.

Cu viaţă au scăpat doar el, fetiţa şi celălalt şofer. Soţia şi soacra sa au murit, chiar dacă medicii au insistat o jumătate de oră cu manevrele de resuscitare.

Dramă trasă parcă la indigo şi pe Drumul National 11, în Braşov. O maşină în care se afla o familie întreagă a fost spulberată de un alt autoturism care le-a ieşit în faţă.

Deznodământul nu a fost, totuşi, la fel de tragic. Mama, tatăl, cei doi copii şi şoferul vinovat sunt la spital, cu mai multe fracturi. Toţi vor scăpa cu viaţă.

Nici în Capitală n-a fost linişte. O ambulanţă care gonea spre un bolnav a fost izbită de un tramvai în intersecţia de la Baba Novac. Nimeni nu a fost rănit, însă.

În schimb, un bărbat de 41 de ani din Piteşti şi-a pierdut viaţa, azi-noapte, după ce a intrat cu maşina într-un tir plin cu traverse de calea ferată.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag