Alege un sponsor

duminică, 11 mai 2008

Accident feroviar din Valea Călugărească


Multe întrebări şi deocamdată puţine răspunsuri în cazul tragediei feroviare. Ancheta a arătat până acum doar că trenul circula normal, pe şinele de cale ferată, aflate în stare bună.

Primele cercetări arată condiţiile în care a murit tânăra care se afla în compartimentul al II-lea al primului vagon, alături de alte patru persoane. Podeaua era spartă, compartimentul complet distrus, ca urmare a unei traverse care a intrat şi a penetrat vagonul.

Accidentul este unul de categoria întâi în legislaţia româna care impune ca cercetarea să se facă sub conducerea Procuraturii.

Autorităţile susţin că trenul circula cu viteză mai mică decât cea impusă de restricţia în zonă, tronsonul figura ca bun pentru circulaţie, iar garnitura era în stare de funcţionare corespunzătoare.
Sursa

Un comentariu:

ereena spunea...

pe 13 mai , in giurgiu a avut loc un accident cumplit , in care si-au pierdut viata 3 tineri. ghinionul face ca ei sa imi fie rude foarte apropiate. daca gasesti suficiente imformatii ,poate postezi si despre acest accident. as putea ajuta cu cata informatie am si eu . multumesc

Textad

Emag