Alege un sponsor

miercuri, 28 ianuarie 2009

Se intampla si la case mari! Lui Gigi Becali i s-a furat masina de sub nas


Seara cu emotii pentru Gigi Becali, care a ramas fara o masina de peste 100.000 de euro in nici 10 minute.
S-a oprit la barul sau din Pipera, iar cand a iesit de acolo n-a mai gasit autoturismul pe care il lasase pornit. Furios, Becali a pus mana pe telefon, dar nu a sunat la politie, ci direct la cei care se "ocupa" cu astfel de "disparitii misterioase".

Cand totul s-a terminat cu bine, a avut o singura mare suparare: hotii i-au schimbat postul de muzica religioasa, pe care il setase la radio.

In nici o ora din momentul furtului, masina, care avea deja numere de Germania, gata spalata, a ajuns inapoi la proprietar. Gigi Becali ramane insa secretos in privinta identitatii informatorilor sai.

Sursa

Alerta de gradul zero in toata Romania! Au disparut zeci de mitraliere


Armele au disparut dintr-un depozit al unei unitati militare, aflata in apropiere de localitatea Bolintin Deal, judetul Giurgiu. Politistii au organizat filtre in toata tara si incearca sa-i gaseasca pe hoti.
Lipsesc aproximativ 60 de pistoale mitraliera AKM si mai multe pistoale Carpati si TT.

Toate masinile care intra in Capitala sunt verificate de politisti. Astfel de filtre insa sunt in toate judetele tarii, pe drumurile nationale si judetene. Politistii scotocesc peste tot si legitimeaza pe soferi. Cautarile au inceput in judetele Ilfov, Dambovita, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, insa apoi s-au extins in toata tara. Toti politistii cauta pistoalele mitraliera furate din depozitul armatei.

Depozitul unitatii militare este verificat de mai multi anchetatori coordonati de un procuror militar. Se iau amprente si se audiaza persoane.

Sursa

marți, 27 ianuarie 2009

Accident Mures Targu Mures: Un politist a cazut cu masina in rau!


Accident spectaculos la Targu Mures, unde un autoturism a derapat si a plonjat in raul inghetat.
Sursa

Accident Dragasani: Loredana si Alexandru: O cursa nebuneasca a curmat violent o poveste de dragoste


Patima nebuna pentru viteza a curmat violent o poveste de dragoste si doua vieti, ale unor liceeni de clasa a-12-a din Dragasani, care au murit zdrobiti dupa ce masina in care se aflau s-a infipt intr-un copac.

Baiatul, spun martorii, s-ar fi luat la intrecere cu soferul unei limuzine si s-a pierdut la un moment dat. Teribil este ca vara trecuta, pe aceeasi sosea, indragostitii au mai avut un accident. Cu toate ca atunci au scapat la limita, nu au invatat nimic din experienta.

Alexandru avea doar 19 ani, iar Loredana era cu un an mai mica. Erau in ultimul an de liceu si se pregateau pentru bacalaureat. De un an de zile traiau o poveste frumoasa de iubire, spun prietenii lor.

Tot prietenii celor doi liceeni indragostiti povestesc ca, pe acelasi drum, moartea i-a mai incercat si acum un an. Atunci insa au avut noroc si au scapat intregi dintr-un alt accident violent.

Azi noapte, insa, Loredana si Alexandru n-au mai avut nicio sansa. Cutremurati de sfarsitul lor tragic, prietenii le-au dedicat un film pe care l-au postat pe internet.

Martorii spun ca azi-noapte, liceanul ar vrut sa ii demonstreze unui alt sofer ca masina lui este mai puternica. S-a oprit insa intr-un pom. Bucati din autoturismul distrus s-au rispit la zeci de metri distanta. Acul vitezometrului a ramas blocat la 130 de km la ora.

Cei doi indragostiti vor fi inmormantati in acelasi cimitir, dar nu impreuna.

Sursa

miercuri, 21 ianuarie 2009

Sarmizegetusa: Record de viteză pe şoselele in Hunedoara

Poliţia rutieră a demarat cercetările pentru a indetifica un şofer care a fost înregistrat aseară de aparatul radar, în localitatea hunedoreană Sarmizegetusa, cu 207 km pe oră.

Acesta este un nou record pentru anul în curs şi vine la doar o săptămână de când un alt şofer a fost prins în trafic că circula cu 153 de km pe oră, la Peştişu Mare.

„Aparatul radar a surprins un autoturism marca Mercedes înmatriculat în Italia care rula, în afara localităţii Sarmizegetusa cu viteza de 207 km/h, adică mai mult de 100 de km/h faţă de limita maximă de viteză admisă în acea zonă. Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea conducătorului auto, care riscă să se aleagă cu permisul de conducere suspendat pentru o perioadă de 90 de zile”, spune purtătorul de cuvânt al IJP Hunedoara, Bogdan Niţu.

Poliţiştii Serviciului Rutier Hunedoara spun că desfăşoară zilnic acţiuni de monitorizare a traficului rutier pe drumurile din judeţ, iar anul trecut au reţinut în vederea suspendării peste 550 de permise de conducere pentru depăşirea vitezei legale.
Sursa

miercuri, 14 ianuarie 2009

Accident Iasi: Miss in China decedata intr-un accident rutier este in stare de soc

Jalea a cuprins familia fetei de 23 de ani, aleasa Miss in China, care a pierit intr-un accident rutier sinistru in Iasi. Trupul neinsufletit a ajuns acasa pentru ultima oara.

Satul Corlateni, din Republica Moldova, e acum in doliu. Cu ochii plini de lacrimi, parintii tinerei spun ca nu isi imagineaza viata fara ea.

Frumoasa, tanara si ambitioasa, Maria a ales drumul succesului. Lumea i-a pus pe cap coronita de Miss, anul trecut, la un concurs in China. Stia ca trebuie sa lupte pentru fiecare clipa de succes. Dar s-a grabit si, acum doua zile, cand se intorcea de la Bucuresti la Iasi, drumul ei s-a sfarsit. Pentru totdeauna.

Distrusi, parintii Mariei nu isi imagineaza viata fara fata lor. Alaturi de ei, sufera si vecinii care au vazut-o crescand. Prietenele Mariei sunt socate de moartea ei.

Maria avea planuri mari, facea un master in Bucuresti, iar in vara avea de gand sa se marite.
Sursa

Accident Sibiu, Prahova:3 morti si 8 raniti - bilantul tragic al accidentelor de sambata noapte

Sfarsit cumplit pentru doi tineri care au murit zdrobiti pe o strada din Sibiu. Se aflau intr-o masina care a derapat intr-o curba periculoasa si a lovit violent un stalp.

Pasagerul din dreapta, un barbat de 31 de ani, si soferul, de 23 de ani, nu au avut nicio sansa.

Alertati, medicii de la ambulanta au intervenit imediat. I-au gasit pe cei doi tineri zacand in stare grava, in masina complet distrusa. In ciuda eforturilor lor, pasagerul a murit in drum spre spital, iar soferul cateva ore mai tarziu.

Unii martori spun insa ca soferul ar fi incercat sa evite o masina care venea din sensul celalalt si i-a aparut in fata, in curba periculoasa. Ar fi pierdut astfel controlul volanului si a ajuns cu automobilul in stalp. Cazul este cercetat de politisti.

Accident violent si la Cluj, unde patru oameni au ajuns la spital, dupa ce masina lor a fost lovita de un alt automobil care a trecut pe culoarea rosie a semaforului, intr-o intersectie din centrul orasului. Autoturismul lovit a fost proiectat in urma impactului pe scarile unei banci, la cativa centimetri de usa de la intrare.

Soferul vinovat a fost si el ranit usor. El risca dosar penal pentru vatamare corporala si suspendarea permisului pentru 90 de zile.

Un alt accident s-a produs si in Prahova, pe DN1. O masina de teren care venea dinpre Ploiesti a intrat pe contrasens si a lovit un automobil, pe care la proiectat intr-o curte.

Cei doi soferi au fost raniti in accident si au fost transportati la spital.

La Arad, un sofer a intrat intr-o depasire riscanta, desi avea vizibilitate redusa. Din sens opus venea insa o masina. S-au lovit frontal. Cel care s-a angajat in depasire a murit pe loc, iar alte doua persoane au fracturi.
Sursa

Sofer filmat in timp ce gonea cu 245 km/h!

Pariu cu moartea! Doar asa putem numi inconstienta unui sofer care a apasat acceleratia pana cand acul vitezometrului a atins 245 de km/h. Pasagerul de pe locul din dreapta a filmat isprava si, foarte mandru, a postat imaginile pe Internet.

Imaginile arata un drum public cu patru benzi de circulatie si mai multe masini, pe langa care autoturismul condus nebuneste pe timp de noapte trece ca o naluca.

Martor la "vitejia" soferului a fost se pare un prieten, care a inregistrat totul cu un telefon mobil si a postat apoi imaginile pe internet. Politistii nu pot face nimic pana cand nu vor identifica masina.

Aceeasi incontienta si la un sofer din Hunedoara. Gonea cu peste 150 de km/h in localitate, cand a fost surprins de radarul politiei. Soferul de 26 de ani s-a ales cu o amenda si cu permisul suspendat 90 de zile.

La fel a patit-o un alt conducator auto, oprit in acelasi judet, dupa ce a depasit 120 de km/h. Si, vitezomani, atentie: actiunile politiei rutiere vor continua si in zilele urmatoare.

Un alt sofer s-a filmat in timp ce gonea cu peste 300 km/h!

marți, 13 ianuarie 2009

S-au plimbat cu masinile pe gheata subtire a unui lac


Stratul de gheata de sub tineri si masinile lor era de nici doua palme, iar apa adanca de 25 de metri.
Sursa

Accident Chendu Mures: Un vitezoman la volanul unui TIR a semanat haos pe o sosea din Mures

Gonea cu peste 100 de kilometri la ora, spun martorii, iar in localitatea Chendu s-a apropiat prea tare de o masina. Conducatorul acesteia a facut o manevra disperata ca sa evite impactul, dar s-a oprit intr-o casa si a rupt teava de gaze.

Soferul TIR-ului nici macar nu a oprit, sa vada ce a lasat in urma.

Traficul intre Targu Mures si Sighisoara a fost blocat pe ambele sensuri, iar cozile de masini s-au intins pe aproape 10 kilometri.

In apropiere de Lugoj, soferul unei masini cu inghetata a pierdut controlul volanului intr-o curba si a intrat intr-un copac. El a scapat teafar, dar pasagera aflata pe locul din dreapta a fost ranita la cap.
Sursa

marți, 6 ianuarie 2009

Ingrijorator! 18 persoane au murit in accidente in primele zile ale anului!


Aproape 20 de romani au murit in accidente grave in primele trei zile ale noului an. Soferii fie nu stiu, fie ignora reguli simple, este de parere un campion la raliu, caruia o echipa ProTv i-a cerut sfaturi pentru sofatul in siguranta, pe timp de iarna.



Adrian Raspopa, triplu campion al Romaniei la raliu, sofer model, pe drumurile publice. Adrian sustine ca majoritatea accidentelor pe timp de iarna pot fi evitate, daca se tine cont de cateva reguli simple.

Prima greseala: cei mai mult gandesc ca daca-si cumpara o pereche de cauciucuri mixte sau de vara pot trece iarna.Adrian Raspopa

Luati-va cauciucuri de iarna! Cauciucurile de iarna nu ingheata nici la minus 15 grade si astfel ofera mai multa aderenta, chiar si pe zapada.

A doua greseala, in cele mai multe cazuri cu urmari grave: in situatii extreme soferii nu franeaza corect.

In Romania, 30% dintre masini nu au sistem ABS. Ce faceti in acest caz? "Se franeaza un pic violent prima pedala, dupa care se elibereaza si progresiv se apasa cu miscari accentuate frana. Acesta este si principiul ABS-ului," ne invata Adrian Raspopa.

Exista si cazuri cazuri in care masina derapeaza si fata masinii "pleaca"! "Se poate corecta printr-o foarte usoara tragere a franei de mana, in momentul in care spatele iti vine dupa rotile din fata si masina revine pe directia de mers," spune pilotul.

Cel mai important: circulati cu viteza redusa! Potrivit datelor politiei 18 persoane si-au pierdut viata si alte 41 au suferit rani serioase, in 48 de accidente inregistrate in primele trei zile ale lui 2009.

Sursa

Accident Arges: Carnagiu pe sosea! Viteza a secerat o intreaga familie in judetul Arges!

Prapad in Arges, unde doi soti si un copil de 14 ani s-au stins fulgerator dupa ce masina in care se aflau s-a infipt intr-un cap de pod si s-a rasturnat.

Soferul, un barbat de 56 de ani, sotia lui, de 51 de ani, si nepotul lor de 14 ani au murit pe loc. Fiul celor doi in varsta de 13 ani si doi prieteni au ajuns la spital, dar sunt in afara pericolului, spun medicii.

Veneau mult prea tare de la munte, spun politistii care au inteles repede ca soferul a apasat prea tare pe acceleratie. Accidentul a avut loc intr-o zona in care numai anul acesta agentii de la circulatie au suspendat aproape o mie de permise pentru viteza.

Tragedia s-a produs pe drumul dintre Pitesti si Slatina. Medicii au incercat sa faca o minune pentru cei trei tineri care au supravietuit impactului. La cativa metri de ei, un echipaj de la descarcerare incerca sa-i scoata din masina facuta praf pe ceilalti trei.

Cei sase se intorceau din vacanta, acasa in comuna Draganesti din Olt. Viteza insa, cred anchetatorii, a fost cauza tragediei.

Sursa

Accident Prahova: Derapaj fatal in judetul Prahova! Trei tineri si-au pierdut viata


Accidentul s-a produs marti noapte, cand autoturismul in care se aflau s-a izbit de o masina de gunoi.Se pare ca soferita de numai 20 de ani a intrat cu viteza prea mare intr-o curba, si a pierdut controlul volanului.

Tragedia s-a petrecut pe DN1A, intre Ploiesti si Cheia, mai precis la intrarea in localitatea Boldesti Scaieni. Trupurile celor trei tineri zaceau fara suflare langa masina facuta praf. Moartea i-a secerat intr-o clipa.

Tanara de la volan din Ploiesti era insotita de doi amici - un tanar de 28 de ani si o femeie de 35 din Lipanesti. Echipajele de urgenta au ajuns in doar cateva minute, dar nu au mai putut face nimic pentru ei. Politistii au constatat ca niciunul nu purta centura de siguranta.

Familiile celor trei vor imbraca acum haine cernite. Sfarsitul de an indoliat pare sa devina o sumbra traditie pe soselele din Prahova. Anul trecut, pe 30 decembrie, in localitatea Cornu alti patru tineri au murit intr-un accident rutier cumplit.
Sursa

Accident infiorator la Galati! Un tanar si-a pierdut viata


O moarte cumplita a sfaramat planurile frumoase ale unui tanar plin de viata din Galati. Barbatul a pierit azi noapte in drum spre viitoarea lui sotie in urma unui accident infricosator.
Masina omului s-a rupt in doua dupa ce s-a izbit de un stalp. Impactul nimicitor l-a ucis instantaneu pe bietul sofer din pacate mult prea grabit.

Locul accidentului arata inspaimintator. Parca o bomba ar fi explodat sub masina. Anchetatorii au masurat cu precizie: bucati din autoturism s-au imprastiat pe 10 metri.

Barbatul de la volan avea 29 de ani. Cand s-a intamplat accidentul, Cornel mergea intr-un suflet la iubita lui. Tanara a primit un telefon si a aflat ca iubitul ei s-a stins.

Anchetatorii au reconstituit accidentul: soferul alerga cu peste 100 de kilometri pe ora. Intr-o curba, a derapat pe soseaua uda, iar masina s-a lovit lateral de un stalp de beton.

Parintii lui Cornel se pregatesc sa-si inmormanteze singurul copil dupa Revelion.

Sursa

Accident la Vaslui:Doi tineri si-au pierdut viata


Un accident infiorator a spulberat visurile unor tineri indragostiti din Vaslui. Se plimbau cu masina, cand au derapat pe o portiune cu polei si s-au infipt intr-un copac. Soferul, de 24 de ani, si iubita sa, de 23, au murit imediat.

O misiune tulburatoare pentru politistii veniti la locul accidentului. De la ei au aflat rudele tinerilor nenorocirea. Ironie a sortii, unul dintre prietenii celor doi, care trecea intamplator prin zona, a oprit sa vada ce s-a intampat si a descoperit ingrozit ca le cunostea bine pe victime....

Apropiatii spun ca probabil tinerii discutau dupa o cearta avuta in urma cu cateva seri. Plimbarea s-a transformat intr-o tragedie, dupa ce tanarul a uitat de polei si a mers cu viteza. Vitezometrul s-a blocat la 95 de kilometri pe ora.

Cei care i-au cunoscut pe cei doi sunt acum distrusi. Parintii fetei stiau doar ca ea a iesit la cumparaturi duminica seara.

Cei doi erau impreuna de aproape sase ani. Se iubeau inca din liceu, iar anul acesta se gandeau sa faca nunta. Chiar si masina in care au pierit o cumparasera impreuna.

Sursa

luni, 5 ianuarie 2009

Accident terifiant pe DN7 intre Orastie si Sebes: doua persoane au murit carbonizate


Martorii care trecut prin zona la scurta vreme dupa accident, au privit cu groaza scena de cosmar.

Soferul si persoana care se afla pe scaunul din dreapta n-au avut nicio sansa. Pompierii sositi la locul accidentului le-au gasit trupurile carbonizate.

Traficul in zona a fost blocat mai bine de o ora, iar pe sosea s-au format cozi pe ambele sensuri.

Politistii se aflau in fata unei misiune dificile Nu aveau prea multe informatii care sa ii ajute sa ii identifice pe cei doi oameni care au murit carbonizati in masina. Marti au facut primul pas si au stabilit ca la volan era un barbat din Deva.

Despre pasagerul din dreapta nu stiu inca nimic. Spera sa afle mai multe dupa autopsie, care se va face chiar astazi. Tot de acolo incearca sa obtina raspunsuri si cu privire la intrebarile legate de cauzele accidentului.

Sursa

sâmbătă, 3 ianuarie 2009

Accident Bulevardul Dacia:Sapte masini, lovite ca popicele pe un bulevard din centrul Capitalei


Paguba de proportii pentru sapte familii din Bucuresti! Un sofer angajat al unei firme de paza s-a grabit sa ajunga la o interventie si a lovit ca pe niste popice masinile parcate regulamentar.

Sambata, in jurul pranzului, pe Bulevardul Dacia din Bucuresti, cativa oameni s-au trezit cu masinile complet distruse. Un echipaj de la o firma de securitate s-a "ocupat" de ele.

Ar fi incercat sa evite un pieton nehotarat, spune angajatul firmei de paza care se afla la volan. A gasit chiar si o explicatie pentru faptul ca etilo-testul indica 0,21: a baut, dar aseara.

Oamenii spera ca vor reusi sa isi recupereze pagubele care depasesc lejer 50.000 de euro.

Sursa

Textad

Emag