Alege un sponsor

joi, 21 februarie 2008

Accident Buzau: Doi oameni au murit într-un grav accident pe DN 85

Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa şi o tânără se află în stare gravă la spital, după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit frontal.

Impactul a fost atât de puternic încât una dintre victime a "zburat" de pe locul ei prin parbriz. Cele două maşini s-au făcut bucăţi şi s-au împrăştiat pe zeci de metri.

Nimeni nu a văzut cum s-a întâmplat tragedia. Urmele rămase vorbesc însă de la sine. Cei doi şoferi trebuie să fi avut viteză mare. Motorul uneia dintre maşini a ajuns pe câmp şi a luat foc.

Într-una dintre maşini era doar şoferul. Pompierii de la descarcerare l-au scos cu greu dintre fiare. Celălalt autoturism era condus de un tânar de numai 23 de ani. În dreapta stătea prietena lui. Singura care a supravieţuit.

Din cauza accidentului circulaţia pe Drumul European 85 a fost deviată pe o rută ocolitoare mai bine de trei ore.
Sursa

Un comentariu:

Anonim spunea...

Dumnezeu sa te odihneasca in pace specialistule -danutz prea devreme ne-ai parasit mereu ai fost mai nebun dar acu nu trebuia si asta ai lasat un mare gol in sufletul tuturor ,greu a fost sa te vad acolo unde nu ar fi trebuit niciodata ...condoleante familiei dar nu in ultimul rand condoleante si celeilalte familii Dumnezeu sa-i odihneasca in pace mult prea devreme ,prea tineri

Textad

Emag