Alege un sponsor

marți, 12 februarie 2008

Accidente Drobeta Turnu Severin, comuna argeşeană Călineşti, în centrul Târgu Jiu

În câteva părţi ale ţării, şoferii au plătit tribut greu pentru că nu au acordat prioritate. La Drobeta Turnu Severin, un bărbat de 50 de ani murit în maşina cu care a intrat prea grăbit în intersecţie.

Poliţiştii spun că victima nu a acordat prioritate şi a fost lovită în plin de un alt autoturism, care venea în viteză pe bulevard. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul s-a răsucit pe loc, a doborât un panou publicitar şi s-a oprit pe scuarul care separa benzile de mers.

O femeie din comuna argeşeană Călineşti şi-a pierdut viaţa azi-noapte, după ce căruţa în care se afla a fost izbită violent de un TIR. Atelejul nu era semnalizat, iar şoferul autotrenului, un cetăţean macedonean, nu l-a mai putut evita.

Martorii spun că, iniţial, căruţa fusese lovită de un alt autoturism, dar şoferul acestuia ar fi plecat de la faţa locului după ce căruţaşul a sărit la bătaie. Poliţiştii spun că toată vina pentru producerea tragediei o poartă căruţaşul.

Accident spectaculos şi în centrul municipiului Târgu Jiu. Două maşini de lux s-au făcut praf după ce şoferul uneia dintre ele a ignorat culoarea roşie a semaforului şi a intrat cu viteză într-o intersecţie, unde a lovit o maşină condusă regulamentar.

Maşinile avariate s-au oprit lângă vitrina unui magazin de telefoane mobile.
Sursa

Un comentariu:

Nightwolf spunea...

Salut,

Mai functionati?? Ma intereseaza o colaborare cu voi am si domeniu platit www.evenimenterutiere.ro pe care il pot pune la dispozitie. Sunt salvator voluntar in Bucuresti pe zona centrala si nord si sunt prezent la majoritatea actiunilor politiei, pompierilor etc chit ca e vb de curse, radare sau accidente. Evident, pozele vin dupa :) Astept e-mail ms mult!

Textad

Emag