Alege un sponsor

luni, 3 martie 2008

Accident Cerbu , Pitesti: A intrat cu maşina într-un cap de pod din cauza unei iubiri ratate!

Gest absolut halucinant al unui tânăr din Argeş. Măcinat de o iubire neîmplinită, omul s-a urcat la volan cu gândul să moară.

Tânărul a intrat cu maşina direct într-un cap de pod, însă nu a reuşit să-şi încheie socotelile cu viaţa, ci doar să ajungă la spital. Întrebat de poliţişti ce s-a întâmplat, el le-a spus direct că a avut o criză de gelozie şi a plecat de la Piteşti cu gândul să ajungă în Rai.

Totul s-a petrecut la Cerbu, lângă Piteşti. Câţiva săteni au văzut automobilul înfipt în capul de pod şi l-au ajutat pe şoferul de 28 de ani să iasă din vehicul. Nu mică le-a fost mirarea să audă că tânărul încercase să-şi curme zilele.

Poliţiştii confirmă că accidentul nu a fost provocat de o manevră greşită. Şoferul a intrat intenţionat în bucata de beton.

Bărbatul a scăpat cu o rană la cap şi s-a ales cu un picior rupt. Era şi sub influenţa alcoolului, omul recunoscând, de altfel, c-a băut pentru a-şi face curaj.

Mama tânărului s-a îngrozit când a auzit ce a făcut fiul ei. Ştia că are o iubire neîmplinită, însă băiatul nu îi povestise prea multe despre femeia care l-a adus la exasperare.

Rămâne de văzut dacă piteşteanul şi-a îmbunat iubita prin gestul său. Pe poliţişti nu a reuşit să-i impresioneze prea tare. Aceştia i-au suspendat îndrăgostitului permisul pe o perioadă de 90 de zile.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag