Alege un sponsor

luni, 10 martie 2008

Accident Mamaia : accident grav în staţiunea Mamaia! Doi oameni au murit

O goană nebună pe şosea le-a curmat viaţa. Un bărbat şi o femeie care se îndreptau în viteză spre Năvodari au murit zdrobiţi într-un accident petrecut în Mamaia.

Maşina lor a izbit un copac, după ce şoferul a scăpat volanul din mâini. Chiar dacă autoturismul s-a făcut praf în partea din faţă şi i-a prins pe cei doi ca într-o menghină, airbagurile nu s-au deschis. Şoferul a murit pe loc, iar femeia din dreapta a mai rezistat doar câteva minute.

Accidentul s-a produs în faţa unui hotel de cinci stele din Mamaia. Echipele de la descarcerare au ajuns acolo în câteva minute şi s-au chinuit să scoată trupurile celor doi din maşină. Şi-au dat seama că bărbatul e mort şi s-au luptat s-o salveze pe femeie care încă respira. S-a stins după câteva minute în ambulanţa care o transporta la spital.

Poliţiştii au cercetat zona în amănunt, încercând să-şi explice ce s-a întâmplat. Deocamdată pun totul pe seama vitezei. Acul kilometreajului s-a blocat la 110 kilometri la oră. Rămăşiţele autoturismului vor trece acum printr-o expertiză tehnică, care va stabili şi de ce nu s-au deschis airbagurile în momentul impactului.

În urmă cu un an, tot viteza a curmat viaţa unor tineri, care se întreceau în Mamaia. Toţi aveau numai 20 de ani şi se aflau într-o maşină de teren care a intrat cu o viteză nimicitoare într-un copac. Trei tineri au murit carbonizaţi, iar un tânăr a ajuns la spital cu răni grave.
Sursa

Un comentariu:

Anonim spunea...

da ii cunosc era fostul meu sef impreuna cu amanta
ma dat afara pentru ca eram insarcinata si sa bucurat la bani copilasului meu

Textad

Emag