Alege un sponsor

sâmbătă, 29 martie 2008

Accident taxi la Constanţa: O fată de 16 ani a murit strivită în taxi

Moartea a lovit din nou pe şoselele din Constanţa! O tânără de 16 ani a murit după ce taximetrul care trebuia să o ducă acasă a fost lovit în plin într-o intersecţie de o maşină ce avea prioritate.

Tânăra era însoţită de trei prietene care au ajuns la spital. O fată în vârstă de 15 ani este în stare gravă, iar celelate două sunt internate în spital dar se află, se pare, în afara oricărui pericol.

Taxiul în care se aflau patru tinere şi şoferul nu a oprit la un stop şi a fost lovit în plin de un autoturism care avea prioritate.

În urma impactului, taximetrul s-a răsturnat şi două fete au rămas captive în caroseria făcută praf. Au fost scoase după aproape jumătate de oră de echipajele de la descarcerare.

Martorii spun că şoferul taxiului ar fi intrat cu viteză în intersecţie. Acesta a ajuns şi el la spital pentru a i se recolta probe de sânge. Primele rezultate arată că nu era băut. Se va alege însă cu dosar penal pentru ucidere din culpă.
Sursa

2 comentarii:

Anonim spunea...

MI-a omorat prietena[gabitza-Dumnezeu s-o odihneasca in pace]..X(..trebuie pedepsit pentru fapta desavarsita

Anonim spunea...

cine le da autorizatia?
dosar penal.....saraca fata nu o sa revina si cu 10 dosare penale...nu ar mai trebui sa aiba in viata lui permis criminalul

Textad

Emag