Alege un sponsor

duminică, 23 martie 2008

Accident Mamaia 4 morti : 2 tineri de 18 ani şi doi de 22 au murit

Doi tineri de 18 ani şi doi de 22 au murit după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un stâlp de beton şi s-a făcut praf.

Aveau o viteză incredibilă şi nu purtau centuri de siguranţă. Alţi cinci oameni au fost răniţi, după ce un şofer a oprit în speranţa că-i poate salva, iar un altul - băut, care venea din spatele lui, nu i-a putut evita autoturismul şi l-a lovit în plin.

Totul s-a întâmplat puţin după ora 04.00. Cineva a sunat la 112 şi a anunţat groaznicul accident. Când au ajuns, poliţiştii au avut în faţă o secvenţă de groază. Doi tineri, un băiat şi o fată, zăceau morţi pe şosea, iar alţi doi, mai mult morţi decât vii, lângă o maşină făcută praf. Unul dintre răniţi, un băiat, a ajuns la spital în comă, dar nu a mai putut fi salvat. O fată a murit şi ea în drum spre spital.

Tragedia este a doua de acest gen numai în ultima lună, în Mamaia.

Şi tot în Mamaia, cel puţin şase tineri şi-au pierdut viaţa, anul trecut, din cauza inconştienţei la volan.
În urmă cu aproximativ două săptămâni, un bărbat şi o femeie şi-au pierdut viaţa tot aici, după ce au intrat cu maşina într-un copac.
Sursa

2 comentarii:

Anonim spunea...

soferul care era baut trebuie sa faca puscarie deoarece sa urcat la volan beat si nu a pastrat distanta intre vehicule iar cei mortii au meritat sa moara deorece goneau cu viteza ce credeau ca sunt la raliuil dakar

Anonim spunea...

esti un nenorocit bai cum poti sa spui ca au meritat sa moara. Tu esti constient ce vorbesti daca tu erai in masina si altu zicea asa despre tine.Asa prostii sunt unii incredibil

Textad

Emag