Alege un sponsor

sâmbătă, 8 martie 2008

Accident Deta Timis: 7 persoane intr-o masina, si pe DN 1, între Sinaia şi Buşteni


Mai multe accidente au avut loc vineri seara, din cauza vitezei excesive.

Pe DN7 era să se producă o explozie puternică, după ce un autoturism a ieşit de pe şosea şi a izbit ţeava de gaz care alimentează localitatea hunedoreană Sântuhalm. Maşina s-a oprit apoi în gardul de beton al unei gospodării.

Disperaţi, localnicii au chemat imediat pompierii, care au intervenit cu tunuri de apă pentru a preveni producerea unei explozii. Zona a fost izolată de poliţişti, iar localnicii au fost trimişi înapoi în case, până a fost înlăturat pericolul.

Dar, cel mai grav accident s-a petrecut pe o şosea din judeţul Timiş. O persoană a murit şi alte şase au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau a derapat şi a zburat într-o vale adâncă de câţiva metri.

Accidentul s-a petrecut azi-noapte, în localitatea Deta. Cei şapte erau toţi îngrămădiţi într-o singură maşină. Ca să încapă, scoseseră bancheta din spate. Proprietarul cumpărase maşina de numai trei zile şi se pare că a vrut să o testeze.

Cinci ambulanţe au venit la faţa locului ca să preia răniţii. Unul dintre ei nu a mai rezistat până la spital. Poliţiştii încearcă acum să afle care dintre tinerii din maşină se afla la volan.

Accident deosebit de grav azi-noapte şi pe DN 1, între Sinaia şi Buşteni. Trei persoane au ajuns în stare critică la spital, după ce maşina în care se aflau s-a izbit în plin de un autoturism de teren.

Şoferul maşinii a fost scos de o echipă de la descarcerare. Alte două persoane care se aflau cu el au fost aruncate în urma impactului pe asfalt. Şoferul maşinii de teren a scăpat fără răni, însă a intrat în stare de şoc şi a fost dus şi el la spital pentru investigaţii. Martorii spun că şoferul autoturismului circula cu viteză mare şi depăşea tot ce îi ieşea în cale.

Din cauza accidentului, circulaţia pe DN 1, între Braşov şi Bucureşti, a fost blocată pe ambele sensuri mai bine de o oră. Pe amândouă benzile s-au format coloane de maşini de peste şapte kilometri.

Sursa

Un comentariu:

Anonim spunea...

mincinosilor...nu sa scos nici o bancheta afara.daca tot postati o stire manac nu mintit si informati-va bine.bancheta sa smuls si era langa masina...pt ce sunteti platiti?pt minciuni?sa va fie rusine

Textad

Emag