Alege un sponsor

miercuri, 5 martie 2008

Accident Pingarati , Neamti: un bărbat a căzut cu tractorul în canalul unei hidrocentrale

Un bărbat de 57 de ani din judeţul Neamţ, şofer cu experienţă şi tată a cinci copii, a căzut cu tractorul pe care-l conducea într-un canal de hidrocentrală.

Omul a făcut o manevră periculoasă exact lângă un pod şi s-a prăbuşit cu utilajul de la o înălţime de zece metri. Corpul bărbatului este prins şi acum în cabina utilajului, în canalul hidrocentralei "Stejarul" Pângăraţi. Apa este foarte adâncă, iar pompierii nu au reuşit să găsească tractorul nici până acum.

Au chemat un echipaj din Bacău. Spre groaza familiei, inspectorii de muncă bănuiesc chiar că bărbatul a vrut să-şi pună capăt zilelor. Se pare că nu avea nici un motiv să se afle cu utilajul în acea zonă şi că manevra făcută de el pe marginea apei nu avea nicio justificare.

Rudele bărbatului au venit într-un suflet când au aflat de tragedie. Acum aşteaptă cu disperare ca trupul bărbatului să fie scos la suprafaţă.

Ancheta urmează să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat şi, mai ales, dacă a fost vorba despre un accident sau despre o sinucidere
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag