Alege un sponsor

luni, 3 martie 2008

Carnagiu pe o şosea din Galaţi! Victime şi la Braşov şi Arad

Patru persoane au murit şi trei sunt grav rănite după un cumplit accident petrecut în duminică dimineaţă. Un microbuz a lovit violent din spate un autoturism care încetinise brusc.

Dubiţa a fost proiectată într-un copac, iar autoturismul s-a răsturnat şi a ieşit pe câmp. La locul accidentului au sosit imediat rudele celor implicaţi, să-şi recunoască morţii.

Locul în care s-a produs accidentul arată ca un câmp însângerat. Poliţiştilor le-a trebuit mult timp să înţeleagă ce s-a întâmplat acolo. Se pare că şoferul autoturismului a încetinit pentru că văzuse o creangă şi, din cauza vitezei, bărbatul aflat la volanul microbuzului care venea din spate nu a putut evita impactul.

Urmele de frânare, la o primă vedere, măsoară mai bine de 50 de metri. În prima maşină se afla un bărbat, împreună cu soţia şi socrii. Bătrânii, aflaţi pe bancheta din spate, au fost ucişi în impact. Şoferul şi soţia lui se luptă să supravieţuiască. Doi pasageri aflaţi în microbuz n-au scăpat.

Medicii de la SMURD alergau pur şi simplu de la o victimă la alta, în încercarea de a ajuta cât mai multe persoane.

Tragedie şi pe DN1, în judeţul Braşov. Trei persoane au murit şi două au ajuns în stare gravă la spital după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit violent. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. Cei doi şoferi şi un pasager au murit pe loc. Două persoane au fost grav rănite.

La Arad o maşină a fost cuprinsă de flăcări după ce a ieşit în decor, s-a izbit de un copac şi s-a răsturnat. Pompierii şi poliţiştii nu au găsit nicio victimă.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag