Alege un sponsor

joi, 16 octombrie 2008

Accident Caianu-Vama Cluj: opt persoane ranite intr-un grav accident de masina


Opt persoane au ajuns la spital, dupa ce un autoturism de teren care venea din Republica Moldova a lovit in plin alte doua masini care circulau din sens opus.
Accidentul s-a produs la aproximativ 30 de kilometri de Cluj-Napoca, pe DN 16.

In masina de teren, care venea din Chisinau si se indrepta spre Cluj, se aflau soferul, sotia acestuia, de profesie medic, si cele doua fiice ale lor, in varsta de 10 ani si respectiv 18 ani.

La intrarea in localitatea Caianu-Vama, intr-o curba, barbatul a pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens, izbind alte doua masini.

Toti cei patru membri ai familiei din Republica Moldova au fost raniti. Sotia soferului a fost ranita cel mai grav, suferind un traumatism cranio-cerebral.

Nici pasagerii din celelalte masini implicate in accident nu au scapat nevatamati, patru dintre acestia suferind fracturi si leziuni minore.

Politistii spun ca, cel mai probabil, soferul a condus mai multe ore fara pauza si era obosit. In plus, ceata densa a facut ca vizibilitatea in zona sa fie redusa.

Circulatia pe drumul Cluj-Napoca - Reghin a fost blocata timp de aproximativ o ora si jumatate, in urma accidentului, iar cozile formate de masini s-au intins pe cativa kilometri.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag