Alege un sponsor

sâmbătă, 18 octombrie 2008

Accident Poienari Roman Vaslui: Trei morţi şi doi răniţi într-un accident pe DN15, între Roman şi Vaslui

Accident grav pe DN 15, între Roman şi Vaslui. Trei persoane au murit şi alte două au fost rănite, între care şi o femeie însărcinată. Maşinile în care se aflau s-au ciocnit frontal. Un copil de numai 2 ani a scapat ca prin minune. Accidentul a fost pricinuit de viteza excesivă. Unul dintre răniţi este chiar directorul secţiei Drumuri Bârlad, din judeţul Vaslui.

Cei tineri din comuna Poienari se indreptau către Roman. Se pare că, înainte de a porni la drum, băuseră câteva beri. Şoferul a apăsat prea tare pedala de acceleraţie, fără să ţină cont că urmează o panăa. Mai mult, a ocolit câteva gropi şi nu a mai revenit pe sensul său de mers. În vârful pantei, a intrat frontal într-o altă maşină care circula regulamentar. În urma impactului, toţi cei trei tineri au murit pe loc.

În autoturismul care circula regulamentar, se afla şeful secţiei de Drumuri Naţionale din Bârlad, împreună cu soţia lui, însărcinată şi cu un copil de 2 ani. Cei doi părinţi au ajuns, în stare gravă, la spitalul din Roman, de unde au fost trimişi, de urgenţă, intr-o clinică din Iaşi.

Polţiştii sosiţi la faţa locului au efectuat primele cercetări.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag