Alege un sponsor

luni, 27 octombrie 2008

Accident Dragoslavele Arges:Doua persoane au murit, una este ranita grav

Un morman de pamant ramas de la o lucrare nesemnalizata corespunzator a proiectat spre moarte, duminica noapte, in localitatea Dragoslavele din judetul Arges, un autoturism in care se afla o familie.

Masina s-a izbit violent de un TIR incarcat cu lemne care circula regulamentar pe sensul opus. Un copil de un an si tatal sau au pierit, iar mama se zbate acum intre viata si moarte.

Primele minute de dupa impact au fost de cosmar. Localnicii din Dragoslavele au incercat sa-i scoata pe cei trei din masina distrusa. La sofer nu au putut ajunge, dar au ajutat copilul si femeia.

Baietelul in varsta de un an s-a stins in drum spre spital din cauza ranilor multiple. Mama, singura care a scapat, se zbate intre viata si moarte.

Soferul camionului povesteste ca totul s-a petrecut extrem de rapid si ca poate familia ar fi avut sanse sa scape daca denivelarea ar fi fost semnalizata corect.

Politistii au inceput o ancheta, ca sa stabileasca cine se face vinovat de faptul ca o intreaga familie a fost distrusa.

Angajatii firmei care au contractat o lucrare de alimentare la reteaua cu apa a localitatii ar fi trebuit sa semnalizeze orice denivelare de pe carosabil. In mod normal, politia trebuia sa supervizeze daca erau respectate aceste reguli.

Din nefericire pentru cei trei, mormanul de pamant care ocupa aproape jumatate dintr-un sens de mers era marcat doar printr-o banda galbena, greu de observat pe timp de noapte.

Soferul in varsta de 39 de ani a vazut-o, se pare, cand era deja prea tarziu. In zona mai sunt multe asemenea denivelari sau gropi in sosea, iar localnicii spun ca tragedia se poate repeta oricand.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag