Alege un sponsor

luni, 13 octombrie 2008

Accident Piata Arsenalului: A furat o masina, si-a scris testamentul, apoi a gonit spre moarte!


Este aventura unui agent de vanzari, angajat la o reprezentanta auto, prins marti seara baut la volan, pe o strada din Capitala.
Dator vandut la camatari din cauza dependentei pentru jocurile de noroc, tanarul nu s-a gandit nicio clipa la consecinte. S-a urcat la volanul uneia dintre cele mai scumpe masini de la reprezentanta auto unde lucra si a gonit spre Capitala. Nu inainte insa de a-si face curaj cu putin alcool.

La Piata Arsenalului, un echipaj al Politiei Rutiere a observat ca masina nu are numere si a oprit-o imediat. Proprietarul reprezentantei auto nici nu observase lipsa bolidului.

Poltistii l-au testat pe sofer, dar surpriza nu a fost ca acesta consumase alcool, ci ca in masina au gasit un bilet de adio, semn ca tanarul avea ganduri negre. Anchetatorii au aflat astfel ca barbatul a planuit sa fure masina si nu numai: " Voi merge la munca si o sa iau cea mai tare posibila masina si ii voi .... vreo 300 la ora si ne vedem in iad sau in rai", a scris acesta.

Tanarul s-a ales cu doua dosare penale: unul pentru conducere sub influenta alcoolului si pentru punerea in circulatie a unei masini neinmatriculate si un al doilea dosar pentru furt calificat.

Intreaga ancheta s-a mutat la Arges, caci masina fost luata de la o reprezentanta din orasul Bascov. Tanarul este cercetat in libertate.

Cristian are 27 de ani si lucra la firma de vanzari de masini de un an. Sefii lui spun ca martii, cand a luat bolidul era chiar in concediu. Locuia in apartamentul mamei lui, cu fosta iubita, pana cand aceasta l-a parasit. Cei care il cunosc nu vorbesc prea frumos despre el.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag