Alege un sponsor

vineri, 17 octombrie 2008

Accident Lancram Alba:A urcat beat la volan, desi nu avea carnet si a ranit trei persoane!

Daca exista vreun record de faradelegi in trafic, un tanar de 23 de ani a avut toate sansele sa-l doboare. A condus beat un camion, fara permis pentru aceasta categorie, fara licenta de transport, a provocat un accident si a fugit.

Dupa el, dezastrul - trei raniti care se aflau intr-o masina pe care a lovit-o si mai multe garduri distruse de lemnele pe care el le transporta pe o sosea din Alba. Politistii i-au aflat fugarului numarul de telefon si l-au convins cu greu sa se predea.

Soferii aflati in trafic spun ca au vazut camionul cum a derapat la iesirea dintr-o curba, in localitatea Lancram si a patruns pe contrasens. A lovit in plin masina in care se aflau cele trei persoane. Toate au fost ranite usor.

Dupa impact, sustin martorii, camionul a patinat zeci de metri, iar bustenii s-au imprastiat pe sosea. Au ajuns chiar si in curtile oamenilor, care infuriati, au iesit afara sa-i ceara socoteala soferului. Fugise, iar in cabina mai era doar un pasager, intr-o stare avansata de ebrietate.

Soferul, un tanar de 23 de ani din Cluj, a venit la politie dupa cateva ore. Anchetatorii l-au convins la telefon sa se predea.

In urma audierilor, politistii au aflat ca tanarul care a provocat accidentul nu detinea decat permis categoria B , desi avea nevoie si de categoriile C si E pentru a conduce camionul. Nu avea nici licenta pentru firma de transport si chiar dupa 8 ore de la accident a fost gasit cu o alcoolemie de 0,25%. Este cercetat acum pentru cinci infractiuni si risca inchisoarea.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag