Alege un sponsor

joi, 16 octombrie 2008

Accident Stupini Brasov"Visul" oricarui taximetrist: batut si jefuit la drumul mare!

A patit-o miercuri noapte si un taximetrist din Brasov, care a vrut sa onoreze o comanda. Cand a ajuns la destinatie a dat peste doi tineri inarmati cu o ranga.

Omul n-a mai avut timp nici macar sa ceara ajutor prin statie.
Indivizii l-au lovit pana l-au lasat inconstient, i-au furat banii, apoi s-au facut nevazuti.

Taximetristul le-a povestit politistilor ca agresorii ii sunt cunoscuti din vedere. I-au fost clienti cu cateva seri in urma, cand le-a dat si numarul lui de telefon. Miercuri noapte, a fost chemat telefonic la comanda, intr-un cartier la marginea orasului.

Odata ajuns acolo, a fost atacat prin surprindere. Snopit in bataie, jefuit si inconstient, barbatul a fost vazut de un trecator care a sunat la 112. Taximetristul si-a amintit doar ca tinerii erau imbracati in fasuri si nu pareau sa aiba mai mult de 20 de ani. Politistii banuiesc ca totul a fost planificat si vor incepe cercetarile pornind de la numarul de telefon de pe care a fost sunat taximetristul.

Deocamdata agresorii nu au fost gasiti. Colegii soferului atacat spun ca vor incerca sa fie cu ochii in patru de-acum inainte, dar ca meseria lor este atat de periculoasa incat niciodata masurile de precautie nu sunt suficiente.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag