Alege un sponsor

luni, 13 octombrie 2008

Accident Prahova: S-a sinucis dupa ce a provocat un accident in care a fost ranit un bebelus


Un barbat de 65 de ani din Prahova a condus un microbuz de serviciu si a intrat in plin intr-o masina in care se aflau doi soti si copilul lor de opt luni. Omul a fugit initial, dar vina l-a ajuns din urma si, cateva ore mai tarziu, a fost gasit mort.
Politistii l-au cautat ore in sir pe soferul care a fugit de la locul accidentului. Trei oameni, un barbat, sotia lui si copilul de doar opt luni au fost raniti, dupa ce conducatorul auto a virat brusc la stanga, fara sa se asigure, si a intrat in plin in masina in care erau cei trei.

Omul nu a fost de gasit pana luni, cand oamenii legii au descoperit ca s-a sinucis. Cadavrul lui a fost gasit pe calea ferata si, dupa investigatii despre identitatea lui, s-a descoperit ca era vorba chiar despre omul cautat de politistii de la Rutiera.

Oamenii legii spun ca, pentru accidentul pe care l-a provocat, barbatul se putea alege cu permisul suspendat si, cel mult, cu o amenda penala. Asta, pentru ca victimele au fost ranite usor.

Faptul ca risca insa sa-si piarda locul de munca, dar si ca printre raniti era un copil de cateva luni, l-ar fi speriat, cred anchetatorii. Cert este ca, in momentul accidentului, omul nu era baut.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag