Alege un sponsor

duminică, 23 decembrie 2007

Accident Hunedoara: Doi morţi într-un accident pe o şosea din Hunedoar



Destin cumplit pentru doi tineri din Bucureşti, pentru care vacanţa de Crăciun s-a sfârşit tragic pe o şosea din Hunedoara. Cei doi au murit azi noapte într-un accident cumplit.

Şoferul a adormit probabil la volan, iar maşina s-a izbit de un tir încărcat cu cărămidă, care mergea regulamentar. Era trecut de miezul nopţii când maşina celor doi se apropia de Orăştie. Drumul liber îmbia la viteză. Oboseala a fost însă cea care l-a făcut pe şofer să-şi piardă concentrarea. Şi-a condus maşina direct sub roţile tirului.

Zeci de şoferi au rămas blocaţi în cozi kilometrice până când poliţiştii au terminat măsurătorile. Un echipaj de la descarcerare a scos trupurile naînsufleţite din maşină.

Portbagajul maşinii era plin de bagaje şi cadouri, semn că cei doi mergeau undeva pentru sărbători. Nici airbagurile, nici centurile de siguranţă nu au putut să-i salveze. Impactul a fost extrem de puternic, iar femeia de 31 de ani şi bărbatul de 36 au murit pe loc.

Poliţiştii îi avertizează pe toţi cei care pleacă la drum zilele acestea să circule cu atenţie şi să ţină cont şi de starea şoselei.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag