Alege un sponsor

duminică, 23 decembrie 2007

Accident Veresti Suceava: Pentru a doua oară în numai două zile: Coliziune între un tren şi un autoturism: un om şi-a pierdut viaţa,



Pentru a doua oară în numai două zile, în localitatea suceveana Vereşti, o altă maşină a fost lovită de tren iar accidentul s-a soldat cu un mort. Zona pare lovită de un blestem.

Accidentul s-a petrecut în această dimineaţă, la o trecere la nivel fără bariere, aflată la un kilometru de cea în care s-a petrecut accidentul de ieri, soldat cu doi morţi şi doi răniţi.

De data aceasta, în maşina lovită de tren se aflau două persoane. Şoferul, un bărbat de 32 de ani din comună, nu s-a asigurat şi autoturismul a fost acroşat de un tren de călători.

În urma impactului şoferul a murit pe loc. Pasagerul din dreapta a scăpat ca prin minune doar cu o sperietură şi cu câteva zgârieturi. Bărbatul a refuzat chiar să urce în ambulanţă pentru a fi examinat de medici la spital.
Sursa

Un comentariu:

mishu88 spunea...

Din necazul altora nu putem altceva să facem decât să învăţăm din greşelile lor: ASIGURAŢI-VĂ LA TRECEREA LA NIVEL CU CALEA FERATĂ!!!

Textad

Emag