Alege un sponsor

sâmbătă, 15 decembrie 2007

Accidente pe autostrada Bucureşti-Piteşti


Încă un an în care autorităţile române sunt luate prin surprindere de căderea zăpezii. Ministerul Transporturilor nu a încheiat contractele de deszăpezire pentru autostrăzi.

În aceste condiţii, sute de şoferi au condus cu groază spre Piteşti sau Constanţa. Mulţi dintre ei au ieşit cu maşinile în decor.

Vineri dimineaţă, pe autostrada Bucureşti-Piteşti, şoferii circulat cu viteza melcului, chiar şi cu maşinile echipate de iarnă. La kilometrul 77, un autocar s-a ciocnit violent cu un microbuz, după care s-a răsturnat pe câmp. Două persoane au fost rănite si au ajuns la spital.

Ministerul Transporturilor nu a încheiat contractele de deszapezire pentru autostrăzi. În aceste condiţii, sute de soferi au condus cu groază spre Piteşti sau Constanţa. Mulţi dintre ei au ieşit cu maşinile în decor.

Într-o altă zonă la câţiva kilometri de Bucureşti, un TIR şi o autocisternă au derapat şi au blocat drumul. Poliţiştii spun că s-au înregistrat cel puţin 30 de tamponări.

Oficialii au anunţat vineri că vom afla cine se va ocupă de deszăpezire în 48 de ore. Până atunci, nu ne rămîne decît să ne rugăm să se oprească ninsorile, în condiţiile în care nu avem suficient material antiderapant. Ne-am convins de asta în ultimele 24 de ore.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag