Alege un sponsor

sâmbătă, 22 decembrie 2007

Accidente DN 1, între Bucureşti şi Ploieşti



La ieşirea din Buzău, şase maşini şi un TIR s-au ciocnit, iar două persoane au fost rănite. Şi pe DN 1, între Bucureşti şi Ploieşti, maşinile lovite stăteau înşirate pe marginea şoselei.

Pe şoseaua care leagă Buzăul de Urziceni, un şofer care a făcut o depăşire n-a văzut din cauza negurei că se apropie o maşină din sens opus şi a lovit-o. Câteva secunde mai târziu, un microbuz a intrat în cele două maşini, iar în spatele lui, un TIR n-a mai putut frâna la timp. Nici TIR-ul nu a scăpat întreg. L-a lovit un autoturism care venea din spate. Un minut mai târziu, alţi doi şoferi care mergeau cu viteză au văzut prea târziu maşinile accidentate şi le-au lovit.

A fost o călătorie cu ghinion şi pentru şoferii care mergeau spre Valea Prahovei. Ceaţa nu i-a lăsat să vadă la mult de 30 - 40 de metri în faţă. Între Bucureşti şi Ploieşti, pe marginea drumului, staţionau o mulţime de maşini avariate.

Şoferii care s-au ferit de aglomeraţia de pe DN1 şi au ales ruta Bucureşti-Târgovişte-Sinaia au nimerit şi ei în capcană. Ceaţa groasă nu i-a lăsat să meargă cu mai mult de 10 kilometri pe oră.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag