Alege un sponsor

luni, 6 octombrie 2008

Accident Capusu Mare Cluj a murit strivit intre doua masini!

Agentul venise in ajutorul unui sofer care se rasturnase in curba. Cateva minute mai tarziu, un alt autoturism a derapat in acelasi loc si a intrat cu viteza direct in masina politiei.

Singurul martor, soferul scapat teafar dupa ce s-a rasturnat cu masina a avut nevoie de zeci de minute ca sa-si revina din soc. A sunat la 112 si in cateva minute a aparut agentul Ioan Agrisan, care a parcat masina in fata celei avariate si a inceput sa constate avariile. Din aceeasi curba periculoasa a venit un alt autoturism in viteza, care a lovit masina politiei si l-a impins pe agent in cea rasturnata.

Agentul de 33 de ani locuia in Cluj si era detasat in comuna Capusu Mare. Culmea, duminica era ziua lui libera, dar ii tinea locul sefului de post, plecat din localitate.

Soferul masinii care a provocat tragedia a fost dus imediat la spital, unde i-au fost recoltate probe de sange. Nu era beat in momentul in care a intrat cu masina in autoturismul politistului. Martorii spun ca avea insa viteza mare si, in plus, soseaua era plina de apa, in urma ploii care cadea de cateva ore in zona. Barbatul de 33 de ani, din Bacau, este acum cercetat pentru ucidere din culpa si risca intre 15 si 20 de ani de inchisoare.

Sursa

Un comentariu:

Anonim spunea...

a primit trei ani cu suspendare...

Textad

Emag