Alege un sponsor

joi, 16 octombrie 2008

Accident Ianca Braila: A intrat intr-o ambulanta si l-a ranit pe pacientul transportat de aceasta


Un barbat de 70 de ani din orasul brailean Ianca, a iesit cu autoturismul din curte, fara sa se asigure, si a lovit in plin o ambulanta, care circula regulamentar.
Soferul a scos masina din curte si incerca sa intre pe Drumul National 2B. Nu a observat, insa, ca pe sosea se apropie o ambulanta si nu a acordat prioritate.

In urma impactului ambele autovehicule au fost avariate, iar pacientul din salvare, care era transportat acasa, de la Bucuresti, a fost ranit usor si a ajuns din nou la spital.

Luat la intrebari de politisti, barbatul de 70 de ani a recunoscut ca este vina lui, iar ulterior s-a dovedit ca era in stare de ebrietate.

Politistii i-au intocmit soferului vinovat dosar de cercetare penala.
Sursa

Un comentariu:

Anonim spunea...

123456
Ar fi de dorit,asa cum sunt indicatoarele cu ATENTIE VIATA ARE PRIORITATE sa se declanseze o campanie cu:"RESPECTATI LEGILE ,CIRCULATI PE TROTUAR ",sau :"RESPECTAND LEGILE ,VA RESPECTATI PE DUMNEAVOASTRA " ,fiindca este dezastru atit in orase dar mai ales in satele si comunele prin care trec strazi sau sosele asfaltate. La ore tarzii in noapte ,grupuri de tineri circula tangential cu soselele blocand efectiv trecerea si utilizarea civilizata a drumurilor prezentand un real pericol pentru toti participantii la trafic .Va multumesc Noghea Victor

Textad

Emag