Alege un sponsor

duminică, 7 septembrie 2008

Accident auto cu grade de alcool si multi cai putere in Mures

Un sofer din Mures s-a urcat baut la volan si a fost la un pas sa plateasca imprudenta cu viata sa si a altora. A zburat pe sosea, spun martorii, si nu a mai stapani masina.

Barbatul a lovit o duba de pe contrasens si a aruncat-o intr-un sant. Masina soferului vinovat s-a rasturnat, a retezat un stalp si s-a oprit in gardul unei case. Omul a ramas captiv in autoturism, iar mai multe echipe de la descarcerare si un elicopter i-au venit in ajutor. Conducatorul dubei pe care a aruncat-o in sant a avut norocul sa scape fara rani grave.

Martorii spun ca in dreapta soferului era un tanar, care a iesit cu greu din autoturism, dar nu din cauza ranilor, ci pentru ca era si el baut. Abia se mai tinea pe picioare. Intre locul soferului si al pasagerului, politistii au gasit o sticla cu vodca.

Soferul, in varsta de 30 de ani, a fost eliberat din masina dupa aproape o ora. A fost constient tot timpul, dar ametit de bautura, spun paramedicii. Ca sa-l duca mai repede la spital, un elicopter SMURD a aterizat chiar pe sosea.

Barbatul va ramane cateva zile sub supravegherea doctorilor. Va trebui sa raspunda insa pentru ca a condus baut, dar si pentru distrugerile provocate. Rezultatele alcoolemiei vor fi gata in cateva zile, iar soferul va ramane fara permis.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag