Alege un sponsor

miercuri, 17 septembrie 2008

Accident Bran: Neatentia a provocat din nou accidente in lant pe soselele Romaniei


Sambata o masina cu doua familii aflate in vacanta la Bran, a fost lovita in plin de un tir, angajat intr-o depasire pe contrasens.

Soferul autotrenului a intrat pe contrasens ca sa depaseasca, dar s-a napustit in autoturismul care tocmai lua stanga pentru a intra in parcarea unui supermarket. Grav raniti au fost copiii, care erau tinuti in brate de pasagerii de pe bancheta din spate.

Toti cei sase oameni din autoturism au ajuns in stare grava la spital.

In Bucuresti in schimb, o alta familie a scapat cu bine dupa ce automobilul in care se afla a plonjat in raul Dambovita. O femeie si un sotul ei, impreuna cu cei doi copii ai lor de cinci si sapte ani, au ajuns cu masina in raul Dambovita. Barbatul aflat la volan spune ca a evitat un caine in viteza, dar a pierdut controlul automobilului, care a rupt gardurile de protectie de pe mal.

Oamenii au fost scosi din apa de pompieri. La numai 13 grade Celsius, au suferit soc termic si s-au ales cu cateva zgarieturi, dar sunt in afara oricarui pericol.

In localitatea maramureseana Coltau insa, un baietel de sapte ani a murit intr-un accident. Copilul s-a agatat, cu inca doi prieteni, un camion care transporta piatra. Cand soferul a dat cu spatele, baiatul s-a dezechilibrat si a cazut. A fost prins sub rotile masinii.

Luni, pentru baiat, ar fi fost prima zi de scoala. Parintii se pregatesc acum insa de inmormantare. Soferul autobasculantei a fost dus la Baia Mare pentru audieri.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag