Alege un sponsor

duminică, 7 septembrie 2008

Accidente cu decedati: Viteza ucide! 500 de morti din cauza vitezei excesive in Romania!

Inconstienta are prioritate in Romania, o tara in care, de la inceputul anului, 500 de oameni au murit in accidente provocate de soferi innebuniti dupa viteza.

Cu masini tari sau motoare puternice, tinerii zboara pe drumuri fara se gandeasca la urmari. Au atins chiar si 300 de kilometri la ora de dragul senzatiilor unice. Uita ca pot fi ultimele pe care le simt si ca pot ajunge in orice clipa statistici rutiere, din care nimeni nu pare sa invete nimic.

Cifrele arata insa inspaimantator: 500 de morti si peste 1000 de raniti grav, din cauza vitezei excesive, doar in primele 8 luni ale anului. Cele mai multe accidente sunt provocate de soferi pana in 33 de ani. S-ar spune ca tinerii iubesc viteza mai mult decat viata. In intreaga lume, campaniile sociale incearca sa ii inspaimante pe cei care uita sa conduca preventiv. Insa nici astfel de mesaje nu par sa-i sperie pe vitezomani. Radarele politiei au inregistrat in ultimele luni zeci de masini care gonesc cu peste 200 la ora pe soselele Romaniei.

Soferii nu par sa constientizeze faptul ca la 200 de kilometri pe ora ORICE obstacol aparut in drum este mortal. Iar pe soselele noastre sunt tot soiul de obstacole: acum o luna, pe Autostrada Bucuresti - Pitesti, un cal aparut nu se stie de unde a fost lovit, pe rand, de doua masini.

Un alt record de viteza l-a inregistrat un tanar pe o motocicleta. A condus cu aproape 300 de kilometri pe ora pe Autostrada Soarelui. A pacalit trei echipaje de politie, iar cand a ramas fara combustibil si-a abandonat vehiculul, s-a intins pe un camp si le-a spus agentilor senin ca el face plaja, nu stie nimic de nicio goana.
Sursa

Un comentariu:

Anonim spunea...

Viteza Ucide !!!

http://www.220.ro/NaPYb0Ak5W/Morphine-O-Clipa

sau

http://www.youtube.com/watch?v=YBLtWiZz9Wc

Textad

Emag