Alege un sponsor

duminică, 7 septembrie 2008

Accident Sibot Alba: Autocar cu copii răsturnat pe DN 7, în Alba!

Un autocar care transporta 23 de copii intr-o excursie a fost implicat intr-un accident pe DN7, in zona localitatii Sibot.

Autocarul a ajuns pe camp dupa ce o masina de marfa a intrat intr-o depasire riscanta si l-a izbit in plin. O fata de 14 ani si-a spart capul, iar o asistenta medicala a fost proiectata prin parbriz si a ajuns la spitalul din Alba cu rani serioase. Medicii confirma insa ca este in stare stabila.

Soferul care a provocat accidentul nu a supravietuit, iar femeia care il insotea este in stare grava. Cei de la descarcerare s-au chinuit minute bune sa-l elibereze pe sofer din masina facuta zob. A murit insa cu putin timp inainte sa fie scos. Noroc a avut doar prietena lui, care se afla pe scaunul din dreapta.

Conducatorul furgonetei venea dinspre Arad si mergea catre Sebes, insa, la fel ca micutii din autobuz, nu a mai ajuns la destinatie. Copiii, cu varste cuprinse intre 12 si 19 ani, sunt de la un centru de plasament din Orastie si mergeau in excursie la Arieseni pentru o saptamana.

Politistii nu au dubii. Vina o poarta tanarul care a murit si care a facut o depasire imprudenta. Desi in zona erau permise astfel de manevre, soferul masinii de marfa nu a observat ca din fata sa vine un autocar.

Soferii care s-au aflat pe DN7 au trebuit sa stea doua ore in trafic din cauza accidnetului. S.au format cozi de peste zece kilometri.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag