Alege un sponsor

luni, 15 septembrie 2008

Accident Deva si Sebes: Doua dube s-au ciocnit pe DN7! Doi oameni au murit si 11 au fost raniti


Doua autovehicule in care se aflau 13 persoane s-au ciocnit frontal dupa ce unul dintre soferi a facut o depasire neregulamentara. In urma impactului violent, doi oameni au murit, iar alti 11 au fost dusi la spital cu cateva ambulante.
Dezastru pe drumul dintre Deva si Sebes, unde doi oameni si-au gasit sfarsitul si 11 persoane au fost ranite. Doua microbuze de pasageri s-au ciocnit frontal, in plina viteza, dupa ce unul dintre soferi a facut o depasire riscanta. Mai multe ambulante si echipe de la descarcerare au venit imediat la locul nenorocirii, iar circulatia a fost blocata in zona ore intregi.

Soferul care a provocat nenorocirea, avea in masina trei pasageri si gonea nebuneste, pe o ploaie torentiala, spun cei care l-au vazut inainte de secundele fatale. Facea depasire dupa depasire, fara sa tina cont ca este in curbe fara vizibilitate sau ca soseaua este plina de apa. La un moment dat, n-a mai putut sa intre pe banda lui si s-a zdrobit de un alt microbuz in care erau noua oameni.

Soferul care a provocat accidentul a scapat doar cu rani usoare. Politistii i-au luat probe ca sa-i stabileasca alcoolemia. El ar putea fi condamnat pentru ucidere din culpa si vatamare corporala.
Circulatia pe ruta Sebes – Deva a fost blocata mai bine de doua ore. Politistii le-au recomandat soferilor rute ocolitoare, insa multi dintre ei au preferat sa ramana in coloana.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag