Alege un sponsor

miercuri, 10 septembrie 2008

Accident Oradea - Arad: Trei morti si doi raniti in urma unui grav accident rutier


Trei oameni au murit si alti doi au fost raniti aseara, dupa ce un camion de mare tonaj a lovit doua autospeciale, pe drumul care leaga Oradea de Arad.

Politistii cred ca soferul adormise la volan si a intrat astfel pe contrasens. I-a ucis pe ceilalti doi soferi si pe un pasager dintr-o autospeciala, iar el a fost internat in stare grava la spital.

Soferii celor doua autospeciale, cu numere de Irlanda si Marea Britanie, se intorceau acasa, la Arad. Unul dintre ei era insotit de fiul sau, iar celalalt, de o ruda apropiata.

Cand au sosit, medicii au gasit un dezastru.

Din cauza accidentului, circulatia a fost intrerupta aproape doua ore.

Si pe DN1, in judetul Sibiu, traficul a fost bulversat aseara in urma unui accident violent. Trei tiruri s-au ciocnit si au prins un autoturism ca intr-o menghina, in dreptul localitatii Cristian.

Doar norocul a facut ca soferul masinii si pasagerul sa scape cu viata.

Politistii banuiesc ca de vina ar fi soferul unui tir care transporta cherestea spre Sibiu si circula cu viteza prea mare pe soseaua umeda. Masina a derapat si a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un alt tir. In urma impactului, autotrenul lovit a acrosat autoturismul si l-a proiectat intr-un al treilea tir, aflat la cativa metri.

Soferul vinovat risca dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag