Alege un sponsor

sâmbătă, 20 septembrie 2008

Accident Romanasi Salaj, pe soseaua Zalau-Cluj Napoca: 4 persoane au ars in masina mortii!


Patru oameni au murit carbonizati si alti doi au ajuns la spital cu rani grave dupa un groaznic accident petrecut in Salaj, pe soseaua Zalau-Cluj Napoca. Doua autoturisme s-au ciocnit violent pe soseaua uda de ploaie.
Dupa ce s-a rostogolit de mai multe ori, una dintre masini a iesit de pe carosabil si s-a oprit intr-un gard, unde a explodat.

Politistii care ancheteaza cumplitul accident petrecut pe Drumului European 81, in apropierea comunei Romanasi, nu au o sarcina deloc usoara.

Ei trebuie sa confirme identitatea celor patru cadavre complet carbonizate, in conditiile in care deflagratia a distrus acte si alte posibile indicii. Trei trupuri au fost scoase dintre resturile masinii, dar al patrulea cadavru a fost gasit in apropiere, pe camp. Anchetatorii nu pot spune deocamdata daca omul se afla si el in masina sau trecea, intamplator, prin zona.

Conducatorul din prima masina, desi grav ranit, a reusit sa-l ajute pe soferul celei oprite in gard sa iasa inainte de deflagratie. Cei doi sunt singurii care au supravietuit impactului.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag